Blogger Review

Pertama Kali Menggunakan Perkhidmatan NoelGifts ?

Tahun ni rasa macam nak buat surprise kat babah ilhams untuk birthday 9/2. Fikir punya fikir apa sursprise nak buat ya. Pagi 8/2 ummi pun terus buka website Noel Gifts. Pertama kali ni gunakan perkhidmatan NoelGifts ni. Jeng3. Meh la kita surprisekan babah dengan menghantar kiriman sejambak ferero rocher gitu. Siap2 order, dapat call dari customer service Noel. Ummi terlupa yang…

Read More

Geng Makan

Friday’s Lunch @ Belanga Cafe, PTP

Hari ni plan nak ke bank waktu rehat. Memang dah tahu geng2 makan kata tak dapat keluar makan sama2. Sekali dah tengahari baru ingat, mana ada kereta daaaa. Kan pagi tadi babah hantar pergi kerja. Aduiiyaii. Malas nak ke Cafe Cengkih, jadi kita carilah western food tengahari ni di Cafe Belanga bersama Kak Leen. Mana lokasi cafe ni? Di Wisma…

Read More

Rambling

Hernee Nazir Di Akhbar Sinar Harian – Sisipan WOW (15 Jan 2017)

Throwback 15 Jan 2017, rezeki ummi ilhams dan rakan2 blogger lain muncul di akhbar Sinar Harian, sisipan WOW dalam Isu Minggu Ini. Mula asalnya berkongsi cerita di facebook tentang topik menabung menggunakan kaedah “7 Jars System”. Tak sangka Puan Maryam Elyas dari Sinar Harian berminat untuk mengetahui lebih lanjut. Jadi beliaulah yang memberi saya peluang berkongsi ilmu. boleh baca info mengenai isu “Menabung…

Read More