DDHN | Menu of The Day 060217

morning. sebenarnya nak post entry ni malam tadi. dah taip pun. tapi typo teruk sangat terus cancel stop dan tidur hehe. semalam tak sempat nak update blog, busy melayan auditor.

ok ini menu semalam #daridapurherneenazir. balik kerja singgah kedai, ambil anak2.. sampai rumah siram bunga, ngempeng syamil dan bersilat di dapur. maka terhasillah udang sambal, ayam masak kicap buat pertama kalinya requested by abang ilham (thanks cikgu akma PASTI.. sebab makin hari ilham dah boleh makan lauk2 lain hehe), bakchoi sos tiram dan ulam timun jepun. alhamdulillah kenyang.

sebenarnya nak ajak zoom in sikit udang sambal ni. udangnya beli dari Cik Puan Marfuza anak Pak Manaf hehe. dia promote kat facebook. ummi ilhams ni memang pantang nampak kawan2 berbisnes. gatal je tangan nak order hehehe. jadi saya orderlah sekilogram. ni stok terakhir. dapatlah 2 kali masak. udang segar besar jugalah RM45/ kg.

korang sekitar Gelang Patah, Iskandar Puteri, Johor Bahru kalau nak order boleh je. ada delivery charges bagi yang luar dari kawasan. boleh contact Fuza >> 019-7666688.

ok, petang ni nak masak apa? ????

Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

4 thoughts on “DDHN | Menu of The Day 060217

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: