31 Days Challenge by JDT Blogger – Day 30 

03/02/2017

assalamualaikum.. salam jumaat.

hari ke 30 dengan tajuk “Ucapan Untuk Followers”. sorry akak tayang muka garang lagi k-rek. akak hanya menjiwai watak gitewwww. muka akak tak macam ni sebenarnya hehehe. gambar tu makeover dari MUA Wawa Ashihara untuk sesi photoshoot JDT Blogger oleh photographer wanita kita Uyul Rosli. thanks korang. uolls yang nak guna perkhidmatan diorang boleh PM diorang ya.

untuk followers akak..

❤ thanks sudi follow blog, instagram, facebook, twitter, youtube akak. walaupun akak ni bukan blogger femes sekadar blogger picisan syok sendiri sudi juga uolls follow akak. harap apa yang akak share bermanfaat untuk semua. minta maaf andai ada salah silap dalam tulisan akak.

❤ thanks kawan2 blogger yang sudi berkongsi ilmu dengan akak ya. 

uolls yang belum follow akak jejomssss:

Blog : http://herneenazir.com


http://herneenazir.blogspot.com


Ig : www.instagram.com/herneenazir


FB : www.facebook.com/honeyajey


FB Page: www.facebook.com/herneenazirdotcom


Email : hernee.nazir@gmail.com


Twitter : www.twitter.com/herneenazir


Youtube: www.youtube.com/herneenazir

ok, one more day. teruskan menyokong #jdtblogger #31daychallengebyjdtblogger

Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: