Segment: Follower Meningkat Dengan Mudah

02/02/2017

follow

saya pun nak join segmen dari bloggger Nurul. jom join sama Winking smile

Cara join.

1. Follow blog Nurul *klik button follow bawah ini :)*

2. Buat entry tajuk “Segment: Follower meningkat dengan mudah

  • Letak Barner atas ini dalam entry dan linkkan ke segment ini
  • letakan BlogID korang kerana nanti nurul akan buat list peserta dengan letak button follow macam button follow atas ini. Contohnya : BlogID: 6262651042734422857

3. Letakan link entry korang di ruangan komen.

WAJIB: korang wajib follow semua list peserta yang nanti Nurul akan buat. Senang je nak follow, tak susah pun. 

My Blog ID: 8904597882812826113

Share this nice post:

1 Comments

  • maszull

    02/02/2017 at 4:07 pm

    assalamualaikum hernee…selamat bersegmen yer…:)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: