Segment: Follower Meningkat Dengan Mudah

follow

saya pun nak join segmen dari bloggger Nurul. jom join sama Winking smile

Cara join.

1. Follow blog Nurul *klik button follow bawah ini :)*

2. Buat entry tajuk “Segment: Follower meningkat dengan mudah

  • Letak Barner atas ini dalam entry dan linkkan ke segment ini
  • letakan BlogID korang kerana nanti nurul akan buat list peserta dengan letak button follow macam button follow atas ini. Contohnya : BlogID: 6262651042734422857

3. Letakan link entry korang di ruangan komen.

WAJIB: korang wajib follow semua list peserta yang nanti Nurul akan buat. Senang je nak follow, tak susah pun. 

My Blog ID: 8904597882812826113

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
Posts created 4646

One thought on “Segment: Follower Meningkat Dengan Mudah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!