• Apam Balik Comel, Taman Nusantara, Gelang Patah

    28/02/2017

    Cerita minggu lepas, kekonon kerja half day sebab bawa Syamil jumpa Pakar Pemakanan. Sekali kami dah tercongok dalam klinik baru nurse inform Pakar Pemakanan cuti tak sihat. Huwaaaaa.. nangis dalam hati rugi woi cuti saya. Untuk mengubat kedukaan saya ke bank untuk uruskan hal2 perbankan eceh. Keluar dari bank ternampak stall Apam Balik Comel. Tiada…

    Read more
  • Maggi Letup Kari Cili Api Challenge

    28/02/2017

    Cerita minggu lepas lagi. Orang duk sibuk Samyang Ramen Challenge lah apalah. Kami challenge makan mee maggi je hahaha. Itu pun rasanya dah cukup pedas meletup dah tu. Saja isi masa mengantuk di pejabat. Ajak budak kecil sorang ni lawan makan maggi pedas berapi. Jangan tiru aksi kami hahaha. Sebelum kejadian…… mamat tu berlagak ok.…

    Read more
  • DDHN | Menu of The Day 250217

    28/02/2017

    Menu dua hari lepas, hari Sabtu. Simple je pun. Menu pertama kacang panjang masak asam kegemaran arwah mak. Dulu mak selalu masak lauk ni kami pun memang suka. Korang pernah masak lauk ni ke? Senang je resepinya.  Bahan2 dan Cara Masak: Lada kisar sesudu (ikut suka nak pedas ke tak), 2 ulas bawang merah, 2…

    Read more
  • Words of Wisdom 2

    28/02/2017

    Start everday with a smile and get it over with.Have a nice day! Hernee Nazir’s Short Note – Smile.. smile.. smile.. have a good day!

    Read more
  • Sesi Pindah Memindah Barang2 Derma Anak Yatim

    27/02/2017

    Hai selamat malam ngeh3. Sambungan cerita semalam yang mengujakan hehe. Sebenarnya la kan, bukan saja-saja kami ni dating ramai-ramai di Plaza Angsana tu. Tujuan utamanya nak tumpang barang-barang keperluan yang disedekahkan untuk anak-anak yatim untuk program “Kasih JDT Bersama Anak Yatim (Siri 1)”. Kami berbagi sorang sikit untuk bawakkan barang-barang yang alhamdulillah banyaknya. Nampak tu…

    Read more
1 2 3 11
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: