31 Days Challenge by JDT Blogger – Day 27

selamat petang hehe. time rehat sempat draft entry cabaran day 27 bertajuk “Gadget Saya”.

ni jek gadget yang melekat sekarang. handphone Samsung A9 Pro hadiah dari babah ilhams sempena handphone ummi yang dha namjaham hahaha. handphone cari makan ni hoi. gambar2 dalam blog ni memang dari khidmat bakti dia lah sejak oktober lepas hehe.

harap2 kali ni lebih lama la dapat berbakti kepada tuannya. best handphone ni. back camera 16MP.. front camera 8MP. oklah tu kan. storage 64GB tak silapnya lah ekekeke. setakat ni memang ok sesangat. laju jek update blog, facebook, instagram etc.

apa gadget korang? share le hehehe.challenge ni tinggal 4 hari. macam sedih gitu ek nak stop hehehe. teruskan menyokong kami di #jdtblogger #31dayschallengebyjdtblogger tau. sayang korang mmmuuuaaahhh ??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *