31 Days Challenge by JDT Blogger – Day 24 

28/01/2017

haii selamat bercuti panjang. gong xi fa cai untuk chinese friends out there. kami dah sampai senggarang dah ni.

suka betul tajuk hari ni.. apa tajuknya? “3 Warna Kegemaran” kalau korang selalu follow blog picisan ni mesti tau warna kegemaran ummi ilhams hehehe. tak lain tak bukan warna pink hehe. gambar kat atas tu antara koleksi barang2 berwsrna pink di office. hernee dan pink berpisah tiada haha. sampai babah ilhams kata “sudah2 la tu dah tua nak pink2” ??? sentap mak dengar haha. habis nak buat macamana bila tengok pink je tergoda. dulu gila kat warna biru sampai mak bebel asyik baju biru je dibelinya hahaha.

warna ke 2 dan ke 3 yang disukai tak lain tak bukan hitam dan putih. haaa ni kebanyakanyan diaplikasikan dalam hiasan rumah yang tak seberapa lagi bajet tu. suka gila kot konsep black & white tapi mampu deko bajet jek lah hehe. ikutkan ada lagi warna kegemaran tapi challenge ni nak 3 je. kita 3 jek lah jangan nak over hehehe.

apa 3 warna kegemaran korang? jom share dan jangan lupa terus menyokong #jdtblogger #teamjdtblogger

babai!

Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: