Instant Shawl Ayra by Elsajida Tak Pernah Mengecewakan 

alhamdulillah yang dinanti dah sampai semalam hehehe. koleksi terbaru instant shawl ayra dari elsajida.com. salah satu jenama shawl favourite ummi ilhams. untuk koleksi ayra kali ni saya tambah dua warna maroon dan grey ngeh3. so total ayra baru 3 helai je.
beli tu pun sebab tak ada koleksi tudung maroon untuk projek XX weekend ni bersama #teamJDTblogger hehehe. sambil tu menunggu jubah hitam sampai harap2 sempatlah sampai.

beli dua helai instant shawl ayra dapat cash voucher RM5 yeay! boleh tambah koleksi lagi. ooopssssss ???

nahhh. ummi ilhams sedang menggayakan kedua2 shawl baru hehehe. memang suka sangat instant shawl ayra ni. yang maroon tu saiz XL yang grey saiz L. 

memang recommended sangat shawl dari elsajida ni. labuh dan memenuhi tuntutan syariah. rasa macam nak jadi dropshipper elsajida la hehehe. tunggulah nanti kalau free nak join team elsajida.

ok babai. 

Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

4 thoughts on “Instant Shawl Ayra by Elsajida Tak Pernah Mengecewakan 

  1. Saya baru berpeluang baca entri blog ni sebab baru perasan di website elsajida. MashaAllah terharu sangat sebab puan sudi tulis di blog. Terima kasih banyak-banyak ya. Saya doakan puan sekeluarga sentiasa dimurahkan rezeki dan dimudahkan urusan <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: