Instant Shawl Ayra by Elsajida Tak Pernah Mengecewakan 

25/01/2017

alhamdulillah yang dinanti dah sampai semalam hehehe. koleksi terbaru instant shawl ayra dari elsajida.com. salah satu jenama shawl favourite ummi ilhams. untuk koleksi ayra kali ni saya tambah dua warna maroon dan grey ngeh3. so total ayra baru 3 helai je.
beli tu pun sebab tak ada koleksi tudung maroon untuk projek XX weekend ni bersama #teamJDTblogger hehehe. sambil tu menunggu jubah hitam sampai harap2 sempatlah sampai.

beli dua helai instant shawl ayra dapat cash voucher RM5 yeay! boleh tambah koleksi lagi. ooopssssss ???

nahhh. ummi ilhams sedang menggayakan kedua2 shawl baru hehehe. memang suka sangat instant shawl ayra ni. yang maroon tu saiz XL yang grey saiz L. 

memang recommended sangat shawl dari elsajida ni. labuh dan memenuhi tuntutan syariah. rasa macam nak jadi dropshipper elsajida la hehehe. tunggulah nanti kalau free nak join team elsajida.

ok babai. 

Share this nice post:

4 Comments

  • kisah si dairy

    26/01/2017 at 10:00 am

    kita xberapa nak minat kalau instant ni..hehe..ada yg shawl biasa x

    1. Hernee Nazir

      26/01/2017 at 10:06 am

      ada eda.. shawl corak2.. instant shawl ni 2 muka tu.. rasa senang x gosok pun xpe kain dia ok hahaha..

  • Sajida

    23/02/2017 at 11:38 pm

    Saya baru berpeluang baca entri blog ni sebab baru perasan di website elsajida. MashaAllah terharu sangat sebab puan sudi tulis di blog. Terima kasih banyak-banyak ya. Saya doakan puan sekeluarga sentiasa dimurahkan rezeki dan dimudahkan urusan <3

    1. Hernee Nazir

      24/02/2017 at 12:04 am

      thanks sudi menjengah blog sendu saya hehehe.. memang terbaik tudung2 elsajida.. mudah2an semakim bertambah idea menghasilkan tudung2 yg patuh syariah.. ?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: