Beli Aiskrim Nestle Drumstick Dapat Cooler Bag Pink ;)

24/01/2017

ummi ilhams dan pink berpisah tiada. mudah sangat tergoda dengan pink. jahat si pink ni tau ekekeke. nampak liz mama irene beli 6 ketul aiskrim nestle drumstick dapat cooler bag pink hati pun melonjak nak beli ???
lepas makan di cafe cengkih sebelum balik singgah beli aiskrim. rezeki kekawan.

nahhh ada 3 vanilla dan 3 coklat. siapa nak meh sini hehehe. enam batang aiskrim nestle drumstick RM10 dapat cooler bag satu hehe. ummi gembira! dapat cooler bag baru yang comel.

nampak tu muka remaja purba yang kena pakasa bergambar. padahal dah tak sabar2 nak makan aiskrim hahaha. nasib korang la. nak aiskrim free tak? sila ikut arahan ??

pilihan ummi ilham mestilah aiskrim vanilla. dah selamat masuk perut satu hehehe. rasa macam ada ubat ngantuk la dalam aiskrim ni hahaha. dah kenyang terus ngantuk camana ni? ? eh2.. ada jiran depan meja dah terpedaya juga. dah beli aiskrim dapat cooler bag biru hahaha.
ok lah merapu jek kerjanya. nanti nak share  chocolate chip cookies by ummi mirza. stay tuned!

p/s makan je la. bila nak kurus? ???

Share this nice post:

2 Comments

  • irwan

    10/02/2017 at 1:32 am

    kat man boleh dapat beg ni eh?

    1. Hernee Nazir

      10/02/2017 at 1:33 am

      hari tu diorang buat promo kat office akak..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: