Advertorial

Jom Tukar Kereta Secara Online Dengan Tookar Sempena Promosi CNY!

tookar ang pow

Hai semua.
Pernah dengar tak website https://www.tookar.my/
Saya pun baru je tahu ni tau. Wahh tak sangka teknologi sekarang semakin canggih. Uolls tahu tak? sekarang kita boleh jual beli kereta secara online dengan TOOKAR. Membeli kereta dengan TOOKAR semudah 1, 2, 3.

Sempena Tahun Baru Cina yang bakal menjelma ni, TOOKAR menawarkan Ang Pow bermula RM1000 dengan pembelian kereta baru. TOOKAR juga menawarkan diskaun dan ‘rebat tunai’.  Dah la dapat kereta baru dapat rebat tunai pula.. eh diskaun pun dapatlah. Macam rugi je tau kalau tak grab peluang ni tau.

why choose tookar

KENAPA PILIH TOOKAR?

  • Diskaun terbaik
  • Pengedar yang sah
  • Mudah & pantas
  • Perkhidmatan pintu ke pintu
  • Jaminan wang tempahan dikembalikan

banyak sangat kebaikan dengan menggunakan perkhidmatan membeli kereta di atas talian dengan TOOKAR. Jimat masa, jimat tenaga. Duduk depan PC pilih kereta idaman dan beli. Tak perlu susah payah pergi ke kedai2 kereta untuk beli kereta idaman. Apa yang penting memberli kereta dari pengedar yang sah.

brand tookar

PELBAGAI JENAMA PILIHAN

Ada lebih kurang 8 jenama pilihan. Jadi anda tak perlu risau, bingung2 nak pilih jenama idaman hati.

buying on tookar

BAGAIMANA CARA UNTUK MEMBELI DI TOOKAR

  1. Login dengan nombor hand phone atau akaun facebook.
  2. Seterusnya daftar akaun
  3. Anda akan menerima pengesahan sms dan masukkan nombor pengesahan
  4. Pilih jenama kereta pilihan
  5. Pilih warna yang diidaman. spesifikasi model kereta pilihan seperti dalam senarai
  6. Pilih tawaran terbaik yang diberikan.
  7. Bersedia untuk membuat tempahan.
  8. Sila tunggu panggilan daripada penjual.

testimoni tookar
TESTIMONI PEMBELI

Antara pelanggan-pelanggan yang berpuashati dengan perkhidmatan yang ditawarkan di TOOKAR .

untuk pmebaca blog ni, anda boleh dapatkan harga promo sempena CNY boleh guna kod di bawah ya.. >>SL1E8PC2

Untuk maklumat lanjut anda boleh layari laman web dan Facebook di bawah:

Laman web: www.tookar.my
Facebook: www.facebook.com/TookarMY/

Share this nice post:
Tagged ,

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *