31 Days Challenge By JDT Blogger – Day 3

07/01/2017

selamat pagi sabtu. selamat berhujung minggu. 

ok sampai dah cabaran hari ke 3. hari ni tajuknya gambar dengan kawan. 

gambar ni kira fresh lagi la kan. saja tak masukkan dalam entry lunch semalam sebab purposely nak masukkan dalam entry ni hehehe. nampak tak permainan duniawi dia hahaha. inilah kawan2 lunch di boat noodle @ teh o ice 50 cents tu hehehe.

dari kiri ummi ilhams, dila, kawan baru dari HSE dept.. nonie dan kak leen. mesti pening nonie layan kak hernee yang potpet2 tak habis bercerita hehe. sabar  je lah nonie. nasib baik juga nonie pun bukan jenis berat mulut nak berbual. dila? hmmm.. lagilah memang geng gelak terbahak2. kawan sebumbung ekekeke. dulu masa tak seoffice dengan kak leen memang segan2 nak berbual. bila dah seoffice macam keretapi mulut ummi ilhams berbual hehehe. 

kira pass la ni eh untuk hari ni. tajuknya “kawan” je tapi saya tambah jadi “kawan2” hehehe.

ok, selamat menyahut cabaran hari ke 4 ya. entry2 weekend dah siap2 scheduled. kot la busy nak urus anak entry dah siap dah boleh senang hati lenggang kangkung mak limah kita. ekekeke.

babai. jom support #31dayschallengebyjdtblogger #jdtblogger

Share this nice post:

7 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: