Cerita Hujung Minggu Lepas 

projek hujung minggu lepas. bergotong royong spring cleaning rumah. ummi dengan babah la. anak2 tolong sepah semula je haha.

sempat tampal calendar yang dah lama ummi beli dari Lazadababah tolong tuliskan. ada lagi satu.

ni ha “To Do List” senang nak monitor tugas2 di rumah ecehhh. babah gelakkan ummi. dia kata “wahhh bersemangat” hahaha. ilham hari2 tanya ummi “ummi bila ummi nak tulis yang nombor 4.. asyik nombor 3 je” kahkahkah. nanti ummi tulis nombor 4 tu to do list untuk abang ilham. haaa jangan tak nak buat pulak.

kemas sikit SOHO ummi babah yang serabut ni. ada pulak orang tu menumpang lego2 dia.

lepas penat kemas kita upah anak2 beriadah sambil menghirup udara petang. tak jauh mana pun ke Forest City je. tempat riadah paling dekat dengan rumah hehe.

sekarang waktu kerja babah dan ummi dah sama. alhamdulillah boleh menikmati weekend bersama anak2 dengan gumbira. yeay! eh mak dia pulak yang over.

lepas main2 kami ke Papparich isi perut.

nahhh belanja gambar 4 beranak.
ni mommy ngah dan daddy ngah baru sampai.

ilham kata “ummi biar saya bukak kotak ni.. saya nak tengok apa hadiah kat dalam” adoiii la anak oii. jangan bikin malu. kotak tu hiasan je hahaha.

ni peluk sayang mommy ada makna ni hahaha. lepas makan terus balik rumah. hari dah hujannnn. hehehe.

pakcik comel ni from johor hahaha. jom follow JDT Blogger. ehhh tetiba hahaha.

Share this nice post:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Hernee Nazir on sabbloggerHernee Nazir on sabfacebookHernee Nazir on sabinstagram
Hernee Nazir
Author
Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor

♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship
email to: hernee.nazir@gmail.com
whatsapp: 014-6106331

3 thoughts on “Cerita Hujung Minggu Lepas 

  1. maszull

    assalamualaikum hernee…wah !! bestnya kalau dpt jenjalan bersama keluarga di hujung minggu…mmg seronokkan…

    p/s hernee nak tanya kalau mama nak post entri kat page JDT Blogger tu boleh kn…?

    Reply
    1. Hernee Nazir Post author

      waalaikumussalam mama.. tu lah best jek..

      buat masa ni mama share kt group dulu ye.. kita develop audience kat page dulu.. nanti dah ok weolls inform..

      Reply
  2. Pingback: Fresh Seafood Di Kg. Pendas Baru, Gelang Patah | herneenazir[dot]com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *