Shopping Vitamin Di Petang Sabtu

petang sabtu check in Shaklee JB branch bersama 3 orang body guard.. poyokan nak beli vitamin pun bawa body guard fefeeling Dato’ Seri Vida hahaha. body guard yang ni je teman ummi masuk dalam, 2 orang lagi stay kat kereta.

syamil tenung bunting tu mungkin dalam hati dia.. “boleh ke tak ummi saya dapat national incentive trip local cruise ni ek” hehehe ummi yang memandai agaklah hehehe.

setelah berminit2 menguruskan order2 customer tersayang, inilah hasil mencandat vitamin petang sabtu. kan main candat lagi dah macam sotong pulak hehehe.

lepas ke shaklee kita ke aeon. ummi nak belanja body guard semua makan2 ecehh. padahal nak cover bersalah tak masak sehari hehe. budak cenonit ni mengantuk sangat sampai layu mata.

ohhh gambar kat aeon tsk sempat di snap qalau sekeping. sebab kebusyan melayan body guard ekekeke. sekian berita jam 2pm.

blogging on the go dengan apss jek ?

Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

2 thoughts on “Shopping Vitamin Di Petang Sabtu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: