Shopping Vitamin Di Petang Sabtu

19/12/2016

petang sabtu check in Shaklee JB branch bersama 3 orang body guard.. poyokan nak beli vitamin pun bawa body guard fefeeling Dato’ Seri Vida hahaha. body guard yang ni je teman ummi masuk dalam, 2 orang lagi stay kat kereta.

syamil tenung bunting tu mungkin dalam hati dia.. “boleh ke tak ummi saya dapat national incentive trip local cruise ni ek” hehehe ummi yang memandai agaklah hehehe.

setelah berminit2 menguruskan order2 customer tersayang, inilah hasil mencandat vitamin petang sabtu. kan main candat lagi dah macam sotong pulak hehehe.

lepas ke shaklee kita ke aeon. ummi nak belanja body guard semua makan2 ecehh. padahal nak cover bersalah tak masak sehari hehe. budak cenonit ni mengantuk sangat sampai layu mata.

ohhh gambar kat aeon tsk sempat di snap qalau sekeping. sebab kebusyan melayan body guard ekekeke. sekian berita jam 2pm.

blogging on the go dengan apss jek ?

Share this nice post:

2 Comments

  • Neeza

    19/12/2016 at 3:30 pm

    comelnya shaker shaklee… hehe

    1. Hernee Nazir

      19/12/2016 at 4:02 pm

      oo tu bukan shaker neeza..tu multi stack dispenser..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: