Mak Shaklee Saya ;)

10/12/2016

15094404_10210277795448939_4660672517080414279_n
mak shaklee saya.. hehehe.. sedang berpantang anak ke 4.. tak pernah jemu membantu dari zero knowledge sehingga kini.. tak pernah tolak kalau nak selit order ke shaklee.. senang cerita dia dan suami tak pernah tak tolong anak2 buah dia.. sebenarnya saya kenal dia masa join kelas susu ibu di UTM.. tapi dia tak kenal saya pun.. pernah sekali jumpa di aeon bukit indah.. nak tegur tapi dia tak kenal.. jadi tak tegur pun tengok dari jauh je.. rupanya kami sama2 dalam kelab susu ibu johor.. bila dah kenal barulah saya test beli shaklee dengan dia.. lama2 terus join ahli dan belajar bisnes sampai pandai.. thanks wa & pojie.. tak jemu membantu akak & abang nazir.

 #tsunamishaklee
#shakleeeffect
#liveamazing
#9Gemilang
#GNT

Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: