Projek Eksplorasi Johor Bersama Ilhams 2017

28/11/2016

TDCJohorMap

credit pic: Tourism Johor

tahun 2016 belum pun melabuhkan tirai, tapi ummi ilhams dah berangan.
selain dari projek nak ke sabah tahun depan, ummi tengah plan “Projek Eksplorasi Johor Bersama Ilhams”

haaa.. ada yang nak join ke? jejomsssss.
tapi kena bukak kalendar siap2.
tengok dan pilih tarikh betul2 baru boleh mula projek.
doakan semoga impian ummi ilhams ni dipermudahkan.

ehhhh.. ada lagi pending activities dengan anak2 ni..
Red heart projek “Kembara Adik Ke Kebun Rahsia” tak settle lagi..
Red heart projek naik bas ke bandar pun tak settle lagi..

aiyooooo.. bila mahu settle ni ummi.
ok2 relax.. tarik nafas.. insha Allah nanti kita settlekan ye anak2.

enjoy!

Share this nice post:

2 Comments

  • aRzMoHa

    28/11/2016 at 11:56 am

    bagus juga….negeri sendiri pun kadang tak habis pusing

    1. Hernee Nazir

      28/11/2016 at 12:27 pm

      itulah..terfikir duk sibuk nak ajak pergi negeri lain..apa kata khatamkan negeri sendiri dulu hehehe

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: