Mengapa Shaklee Omega Guard?

Ramai pula bertanya pasal omega guard.Kak berbual pungpang2 pasal omega guard.. apa tu kak? alahhhh.. ayat makcik kampungnya “minyak ikan” tapi minyak ikan Shaklee ni special tau.. Omega Guard Shaklee ni merupakan minyak ikan paling tulen di dunia yang mengandungi rangkaian spectrum penuh 7 jenis asid lemak Omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA, ALA dan […]

Giveaway Hujung Tahun @ herneenazir.com

Saya mencari pengunjung blog ke 1,000,000 untuk blog chokia saya http://herneenazir.com/ Anda dikehendaki screen shot visitor counter (online readers) sebelah kanan blog saya sebagai bukti anda ialah pengunjung bertuah. Sila email ke hernee.nazir@gmail.com atau whatsapp ke 014-6106331. Sekiranya tiada pemenang yang berjaya screen shot dengan tepat, saya akan memilih mereka yang paling hampir dengan angka […]

PTP Family Day 2016 ~ Colours Of Life ~ 12 November 2016

cerita PTP Family Day 2016 yang tersangatlah colourful hehehe. nak menaip ni rasa nak tarik nafas dalam dulu. gambar banyak sangat. hehehe. sehari sebelum family day, kita ada HSSE Day dan Kembara Dakwah. bermula dengan pagi jumaat saya join Daurah Kitab Turath (Kitab Penawar Bagi Hati) oleh Ustaz Noorhiqmy bin Ahmad Tuah di Surau At-Taqwa. […]

Program2 Cuti Sekolah di Johor

KEM HUFFAZ CILIK (KHC) 2016 | NAZIM JOHORKHC kembali lagi, kali ini dengan pengisian dan tempat yang lebih menarikTerbuka untuk adik-adik berumur 8-12 tahun TARIKH : 9-11 Disember 2016MASA PENDAFTARAN: 2.30 – 3.30 ptgTEMPAT: Bricks , Lot 2220, Jalan Kempas Lama, 81300 Skudai.PENDAFTARAN: Pn Norhayati Minhaj | 013 7571083 & Pn Nuraniza Abu | 011 […]

Shaklee Landmark Study

Tahukah anda Shaklee telah menjalankan Landmark study sejak bertahun2 lamanya hanya untuj memastikan vitamin2 keluaran Shaklee benar2 terjamin selamat dan berkesan. Dr. Gladys Block dari University of Public Health inilah yang bertanggungjawab menjalankan kajian2 ke atas produk2 Shaklee. Bukan mudah ya Shaklee nak keluarkan produk tanpa ada Landmark Study. Kalau tak makan vitamin shaklee mungkin […]

Ilham Syahmi @ Kem Mukmin Hebat, Tadika Ummu Mukmin

alhamdulillah last minutes program, setelah berfikir bersama sebaik2nya ummi dan babah setuju untuk hantar ilham ke Kem Mukmin Hebat di Tadika Ummu Mukmin. mungkin ini juga peluang terbaik untuk praktis bersiap lebih awal sebabnya next year ilham dah tukar sekolah baru PASTI. sekolah jauh dari rumah. jadi kena prepare awal2 la kan. ini antara pengisian […]

School Holiday Baking Classes at Pink Daisy Bakery & Cafe, Taman Perling

Schedule for school holiday classes 2016: 30 Nov 2016, Wednesday5-12 yoRecipe: ABC Pizza & Cheesy Sausage Roll~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1 Dec 2016, Thursday13-16 yoRecipe: Red Velvet Cake~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3 Dec 2016, Saturday5-12 yoRecipe: Gingerbreadman Cookies~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14 Dec 2016, Wednesday5-12 yoRecipe: Macaroni & Cheese Cupcakes~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15 Dec 2016, Thursday13-16 yoRecipe: Congo Bar & Brownies~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21 Dec 2016, Wednesday5-12 yoRecipe: Brownie in a cup~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22 Dec […]