#ummiilhamsminigarden | Mari Menanam Pokok Bersama Abang Ilham

kesinambungan dari episod yang lepas,ummi tak sabar2 dah nak ajak abang ilham bercucuk tanam.abang ilham pun excited yang amat siap bagitau cikgu dia nak tanam pokok dengan ummi.sebenarnya niat nak bercucuk tanam ni makin membara kerana bebetulan ilham tengah belajar tajuk kebun sayur dan percambahan biji benih di sekolah. bahan2 yang ummi siap2 sediakan macam…Continue reading #ummiilhamsminigarden | Mari Menanam Pokok Bersama Abang Ilham

Ilhams @ Iskarnival-Kreatif 2016, Mall of Medini

program hari sabtu 17 september 2016.sepetang di Iskarnival 2016.. bertemakan kreatif..siap bawa anak angkat sorang, kembar tak seibu sebapa ilham.bff abang ilham ni aqil farish. tak boleh berpisah. hehehehe. skodeng dari atas sementara tunggu babah parking kereta. menarik sungguh doodle art di dinding ni. babah tak bawa turun ssc, maka ummi terpaksa bagi syamil lepas…Continue reading Ilhams @ Iskarnival-Kreatif 2016, Mall of Medini