#ummiilhamsminigarden | Sesi Melawat Tanaman Atok Tipah

ini hasil masa balik kampung public holiday awal muharram. memang dah cakap dengan babah, sampai kampung nanti nank minta benih2 pokok dengan mak hehe. sebelum balik petang tu kita meronda keliling rumah. carilah pokok2 yang boleh ditanam dengan mudah dan pokok2 yang berfungsi untuk masakan. itu dia hasilnya.. dapat anak pokok kunyit. hehe. kes mengelat…Continue reading #ummiilhamsminigarden | Sesi Melawat Tanaman Atok Tipah

8th Anniversary Dinner Treat @ JBorn Cafe & Bistro, Kempas

JBorn Cafe & Bistro No.8 Jalan Cengkerik 4, Kempas Town Centre, 81200 Johor Bahru, Malaysia Halal Restaurant in Johor BahruOpens at 4:00pm – 11:00pm(bangunan belakang @mart Kempas) alhamdulillah, setelah berhempas pulas berfikir dimanakah lokasi sesuai untuk small anniversary celebration untuk kami empat beranak, akhirnya babah pilih JBorn Cafe & Bistro. walaupun pada peringkat awal, ummi…Continue reading 8th Anniversary Dinner Treat @ JBorn Cafe & Bistro, Kempas

Tok Ayah’s Birthday Celebration @ Onboard Shell Out Restaurant, Taman Nusa Bayu

Onboard Shell Out RestaurantNo 35 Jalan Bayu 1/2 Taman Nusa Bayu, 79250 Gelang Patah, Malaysia Open hours – 3:00pm – 11:00pmContact No. – 07-509 9759 sebelum le bandung hari tu, kami sempat celebrate birthday tok ayah in advanced.mommy ngah dan daddy ngah yang nak belanja kami ikut je la. lokasi pun pilihan mommy. setakat ni…Continue reading Tok Ayah’s Birthday Celebration @ Onboard Shell Out Restaurant, Taman Nusa Bayu