Foods Review | Durian Goreng By Ham & Im Enterprise

kami mencuba durian goreng pulak hehehehe.ummi ilham ni memang pantang nampak orang promote makanan.aduhaiiiii laju je tangan ni nak mengorder.durian goreng ni saya beli dengan amy, adik kawan saya. RM20 satu pack dan ada 20 pcs.ini rupa di dalam.silalah goreng mengikut arahan. bancuh tepun bersama 150ml air dan letakkan sedikit majerin.majerin kat rumah yilek.. jadi […]

Hari Melawat Kawan2 Di Zoo Johor ;p

seperti yang dijanjikan ahad nak bawa hero2 kecil kami melawat kawan2 di zoo johor.lepas zohor, makan2 siap2 terus keluar. nekad walaupun cuaca macam nak hujan.dalam perjalanan tu dah mula hujan rintik2.babah cakap kat ilham “macamana ni am hari dah hujan”dia kata “tak apa bah.. kita tunggu je dalam kereta”hahahahaha.. animals punya pasal sanggup tu. ada […]

DDHN | Udang Ketak Rebus Cicah Kicap

bila dapat tahu ada musim udang ketak, haruslah cepat2 cari yang fresh2 di kg pendas baru.ada orang panggil udang kipas, tapi dari kecil mak ajar udang ketak hehehe.pagi ahad lepas breakfast di warung poyot terus ke tanjung cari udang ketak.gerai ke tiga baru jumpa udang ketak.harga sekilogram RM35, cekut2lah dalam 10 ekor.adik tu timbang genap2 […]

Geng Aerobik Ummi Ilhams

alhamdulillah masih konsisten join geng aerobik PTP.walaupun ada 2 3 kali juga ponteng kelas atas sebab2 tertentu.thanks babah ilham bagi keizinan ummi join menyihatkan badan hehehe.sebelum puasa lagi kami dah start aerobik ni.lepas raya sambung semula.cikgunya pun best sesangat.. cikgu marlina.jealous betul tengok dia yang slim dan fit gila.huwaaaa bilalah ummi ilham nak jadi macam […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!