Foods Review | Durian Goreng By Ham & Im Enterprise

20160823_190807

kami mencuba durian goreng pulak hehehehe.
ummi ilham ni memang pantang nampak orang promote makanan.
aduhaiiiii laju je tangan ni nak mengorder.
durian goreng ni saya beli dengan amy, adik kawan saya.

20160828_170718

RM20 satu pack dan ada 20 pcs.
ini rupa di dalam.
silalah goreng mengikut arahan.

20160828_170729

bancuh tepun bersama 150ml air dan letakkan sedikit majerin.
majerin kat rumah yilek.. jadi ngelat sikit letak butter ekekeke.
tepung memang dah disediakan cuma perlu dibancuh je.

20160828_170738

next, celup durian tu dalam bancuhan tepung dan goreng
make sure durian tu dalam keadaan keras ye.
goreng dengan minyak yang panas hingga kekuningan.

taraaaaaaaaaaaa..

20160828_171802

siap goreng 8 ketul.

20160828_171929

menu minum petang kami.. durian goreng.

20160828_172241

melt in the mouth hehehehe.

not bad, sedap!
tapi kena makan time panas2 kalau dah sejuk tak sedap lemau hehehe.
lagi satu saya tak boleh makan sekali banyak sebab rasa muak.
ada separuh lagi tu belum goreng.
dah boleh buat menu minum petang weekend hehe.

kalau nak beli boleh contact puan amy, 018-5718994.
tak pun yang berdekatan dengan bolehlah beli dengan owner ham & im enterprise.
nombor macam pada sticker bekas di atas.
Smile

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *