Aktiviti KKPTP Anything About Me Colleagues

Geng Aerobik Ummi Ilhams

alhamdulillah masih konsisten join geng aerobik PTP.walaupun ada 2 3 kali juga ponteng kelas atas sebab2 tertentu.thanks babah ilham bagi keizinan ummi join menyihatkan badan hehehe.sebelum puasa lagi kami dah start aerobik ni.lepas raya sambung semula.cikgunya pun best sesangat.. cikgu marlina.jealous betul tengok dia yang slim dan fit gila.huwaaaa bilalah ummi ilham nak jadi macam …

Continue Reading
My Hero Kechik - Ilham Syamil

Kenangan Masa Depan Buat Ilham Syamil

ini semua gara2 permanent marker yang bersepah atas rak tv.sudahnya si kecil ni mencapai, membuka penutup lalu menconteng di dagunya. dia cuma senyum dengan muka tak bersalah.. cesssssssss.gaya menconteng tu memang selamba kodok jek.ummi pun tak sengaja terrrrrrrjerit.. “babahhhhhhhh” tanjat boboi babah yang nak masuk toilet hahahaha.sekali tengok budak cenonit ni dah berjanggut macam babah …

Continue Reading