Frenz Birthday Weekend

Faisal’s Birthday Celebration @ Pink Daisy Bakery & Cafe, Taman Perling

aktiviti hari sabtu kami minggu ini ialah.. menghuru harakan sambutan hari lahir kecil2an faisal mustaqim. malam mama jie whatsapp jemput datang.dan minta confirmkan sebab nak booking bagai.macam ye tak ye lagi nak confirmkan kehadiran tu kan.akhirnya pujuk2 babah kata ok yeay!small celebration ni dibuat di pink daisy bakery and cafe, taman perling.memang tak pernah menjejakkan …

Continue Reading
Homeschooling My Hero Kechik - Ilham Syahmi My Hero Kechik - Ilham Syamil The Ilhams Learning Phase

Art Class Bersama Cikgu Ummi ;)

aktiviti dengan dua orang hero kecil di hari ahad.masa abang ilham ke sekolah pagi tu, ummi, babah dan adik senyap2 ke mydin belanja barang dapur.masa duk mencari sharpener, babah kata belikan ilham water colour la.sebab macam dia suka jek masa guna water colour free angry bird park tu.ummi pun ok je dan teruslah otak ligat …

Continue Reading