Product Review | Serunding Halia Nina Bukan Sekadar Menu Berpantang

i’m in love with serunding halia nina woihhh.seriously sangat2. mula2 macam teragak2 nak beli.tapi rasa nak cuba juga, beli 2 packs 1 untuk saya 1 lagi bagi bakal mak tang. hehehe.ooo pembuatnya ex-classmate saya masa study BCA UiTM Melaka. sadis juga cerita nak mendapatkan serunding halia ni.hmmmm.. pos laju buat perangai.ada ke patut dekat seminggu […]

#doodlebyherneenazir | In Progress ;)

in progress sesangat entah bila dapat siapnya ni.yang atas tu projek laminated frame 11’ x 11’.alhamdulillah tinggal tulisan je tak buat lagi. yang ini pula masih dalam proses.saja untuk koleksi sendiri mandala zentangle kekonon.satu lagi dah siap tak sempat snap lagi. untuk yang menempah harap bersabar ye.saya buat ni part time bukan full time.saya juga […]

Entry Yang Terlupa Di Publish :p

ini dinner treat sempena birthday nenek tak silapnya dan mak wee.eh tak silapnya esoknya birthday ummi pulak hahaha.cerita 5 bulan lepas memang menjeruk terperuk.ajak diorang semua makan-makan di seoul garden, plaza angsana. meriah meja memasing.nampak tok ayah bersemangat makan.ummi of course lah meriah habis kata peminat steamboat and grill hahaha. anak2 bertuah sedang asyik makan.entah […]

Foods Review | Durian Goreng By Ham & Im Enterprise

kami mencuba durian goreng pulak hehehehe.ummi ilham ni memang pantang nampak orang promote makanan.aduhaiiiii laju je tangan ni nak mengorder.durian goreng ni saya beli dengan amy, adik kawan saya. RM20 satu pack dan ada 20 pcs.ini rupa di dalam.silalah goreng mengikut arahan. bancuh tepun bersama 150ml air dan letakkan sedikit majerin.majerin kat rumah yilek.. jadi […]