• Product Review | Serunding Halia Nina Bukan Sekadar Menu Berpantang

    26/09/2016

    i’m in love with serunding halia nina woihhh.seriously sangat2. mula2 macam teragak2 nak beli.tapi rasa nak cuba juga, beli 2 packs 1 untuk saya 1 lagi bagi bakal mak tang. hehehe.ooo pembuatnya ex-classmate saya masa study BCA UiTM Melaka. sadis juga cerita nak mendapatkan serunding halia ni.hmmmm.. pos laju buat perangai.ada ke patut dekat seminggu…

    Read more
  • Hari Raya Aidiladha 2016

    26/09/2016

    cerita hari raya aidiadha kami untuk tahun ini.ecehhhh.. abang ilham nak bergambar dengan kambing katanya.pengalaman pertama untuk adik syamil tengok aktiviti qurban secara live. abang ilham sebelum2 ni babah pernah bawa tengok tapi jakun tetap ada hahaha. ummi bawa adik ronda2 tengok kambing dan lembu sekali.program qurban KRT desa paya mengkuang.ada 3 ekor lembu dan…

    Read more
  • #doodlebyherneenazir | In Progress ;)

    13/09/2016

    in progress sesangat entah bila dapat siapnya ni.yang atas tu projek laminated frame 11’ x 11’.alhamdulillah tinggal tulisan je tak buat lagi. yang ini pula masih dalam proses.saja untuk koleksi sendiri mandala zentangle kekonon.satu lagi dah siap tak sempat snap lagi. untuk yang menempah harap bersabar ye.saya buat ni part time bukan full time.saya juga…

    Read more
  • Entry Yang Terlupa Di Publish :p

    09/09/2016

    ini dinner treat sempena birthday nenek tak silapnya dan mak wee.eh tak silapnya esoknya birthday ummi pulak hahaha.cerita 5 bulan lepas memang menjeruk terperuk.ajak diorang semua makan-makan di seoul garden, plaza angsana. meriah meja memasing.nampak tok ayah bersemangat makan.ummi of course lah meriah habis kata peminat steamboat and grill hahaha. anak2 bertuah sedang asyik makan.entah…

    Read more
  • Deko Bajet Dari Mainan Anak-anak :)

    09/09/2016

    gambar ni dah lama saya post di facebook dan instagram saya dan group deko di facebook.cuma terlupa nak sharekan di blog hehehehe maklumlah mak is busy. deko bajet ni saya ilhamkan dari papan mainan anak-anak.hahahaha gila kejam ummi ni rembat mainan anak-anak kan hahaha.ini bukan kejam ini cara-cara tak nak membazir namanya. apa saya buat?saya…

    Read more
1 2 3 4
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: