• Products Review

    Product Review | Serunding Halia Nina Bukan Sekadar Menu Berpantang

    i’m in love with serunding halia nina woihhh.seriously sangat2. mula2 macam teragak2 nak beli.tapi rasa nak cuba juga, beli 2 packs 1 untuk saya 1 lagi bagi bakal mak tang. hehehe.ooo pembuatnya ex-classmate saya masa study BCA UiTM Melaka. sadis juga cerita nak mendapatkan serunding halia ni.hmmmm.. pos laju buat perangai.ada ke patut dekat seminggu tak dapat2 serunding.bila check rupanya dia hantar ke sundar.entah sundar mana entah. rasanya sepupu bahadur ni zahid tolong check, orang pos laju kata dia deliver ke sundar guard ptp.aiyoooyoooo ptp tak ada guard, kitorang ada polis jek hehehe. nak dijadikan cerita, masa saya nak ke wharf.ternampak van pos laju parking tepi bangunan office.akak kepochi ni…

  • Hari Raya Aidiladha

    Hari Raya Aidiladha 2016

    cerita hari raya aidiadha kami untuk tahun ini.ecehhhh.. abang ilham nak bergambar dengan kambing katanya.pengalaman pertama untuk adik syamil tengok aktiviti qurban secara live. abang ilham sebelum2 ni babah pernah bawa tengok tapi jakun tetap ada hahaha. ummi bawa adik ronda2 tengok kambing dan lembu sekali.program qurban KRT desa paya mengkuang.ada 3 ekor lembu dan 2 ekor kambing untuk diqurbankan. muka budak jakun tengok qurban hahaha. bila dia tengok ramai sangat orang.. tak nak pulak jalan sendiri.terus datang bad mood dia. abang ilham antara perasaan excited dan juga perasan takut. hahaha. makin ramai berkumpul nak tengok lembu pertama diqurbankan. ilham ternganga tengok lembu dah berlumur darah. bertukar pendukung hahaha.kebetulan keluarga…

  • Artwork,  Doodle by Hernee Nazir

    #doodlebyherneenazir | In Progress ;)

    in progress sesangat entah bila dapat siapnya ni.yang atas tu projek laminated frame 11’ x 11’.alhamdulillah tinggal tulisan je tak buat lagi. yang ini pula masih dalam proses.saja untuk koleksi sendiri mandala zentangle kekonon.satu lagi dah siap tak sempat snap lagi. untuk yang menempah harap bersabar ye.saya buat ni part time bukan full time.saya juga ada kerja hakiki dan tugasan di rumah melayan keluarga.harap memahami ye sayang2 semua.jangan risau saya tetap buat.doakan Allah permudahkan urusan saya.

  • Family's Activity,  Family's Birthday

    Entry Yang Terlupa Di Publish :p

    ini dinner treat sempena birthday nenek tak silapnya dan mak wee.eh tak silapnya esoknya birthday ummi pulak hahaha.cerita 5 bulan lepas memang menjeruk terperuk.ajak diorang semua makan-makan di seoul garden, plaza angsana. meriah meja memasing.nampak tok ayah bersemangat makan.ummi of course lah meriah habis kata peminat steamboat and grill hahaha. anak2 bertuah sedang asyik makan.entah apa la yang mak wee bebelkan tu ek. ooohh gambar ni semua dari camera mama cu.gambar dia pulak tak ada masuk.. sorrylah eh mama cu.alamak tetiba rasa nak makan kat seoul garden lah.hmmmmmmm.. kena kenyit2 mata kat babah la gini

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: