Selamat Pengantin Baru Zam & Diana (14 Ogos 2016)

“Selamat Pengantin Baru Zam & Diana” semoga jodoh berpanjangan hingga ke akhir hayat dan dikurniakan zuriat soleh dan solehah.sempatlah ummi ilhams conteng2 buat doodle tu lekat di kotak hadiah. (itu bukan tangan ummi)  projek frame doodle hadiah untuk pengantin tunggu nanti dipos ye hehehe. alhamdulillah akhirnya dapat juga kami menghadirkan diri ke majlis perkahwinan zam […]

Lawatan Abang Ilham dan Kawan2 Ke Angry Birds Activity Park

lawatan kali kedua tadika ummu mukmin dan aulad ilmiyyah untuk tahun 2016.kali ni ke angry bird activity park pula. tiket RM75 seorang.discuss2 dengan babah, akhirnya kami berpakat izinkan ilham join.babah kata dia nak belanja ilham. yeay! dah lama dia merengek nak ke sini. tapi ummi babah belum realisasikan hehe.dengan alasan kukuh tiket mahal hahahaha, dari […]

#Raya2016 | Beraya Ke Rumah Emmy

update seketul2 dah la raya dah habis hahaha.ahhhhhhhhh lantak la kan. next year belum tentu dapat beraya.jadi abadikan memori beraya dengan kawan2 dalam blog. rombongan kami beraya ke rumah emmy lepas ajie n didie beraya ke rumah saya.oleh kerana babah ilhams ada training volleyball, jadi haruslah ajak body guard sorang.mami ngah la yang jadi mangsa […]

#Raya2016 | Beraya Ke Rumah Ajie

lepas beraya ke rumah aunty didie, kita beraya rumah aunty ajie di taman pulai hijauan.sebenarnya aunty emmy dah berjanggut tunggu kitorang.dah la dia dua beranak syahmi je masa tu hehehe. berbual samai tak sedar diri rasa hahaha.banyak sangat topik nak dibualkan.sudahnya tengok jam dah dekat pukul 12am.pengsan beraya gini. meh bergambar dulu sebelum emmy balik. […]

#Raya2016 | Beraya Ke Rumah Didie

lepas cerita beraya ke rumah marine’s bosses, kami terus tuju ke taman pulai jaya rumah didie.first time menjejakkan kaki ke rumah didie.menu di rumah didie.. laksa penang dan roti jala.jamah laksa penang sikit sebab dah kekenyangan. sesi posing mak2.ilham dah bersuka ria main dekat luar. syamil pulak ngendeng ummi makan.bagi la jamah roti jala sekeping. […]

#Raya2016 | Kunjungan Azie, Emmy, Didie & Aini

kita gabung satu entry untuk 4 orang tetamu istimewa ummi ilhams di hari raya.plan kami dalam group whatsapp akhirnya berjaya juga walau tak dapat kumpul semua.akhirnya geng2 Ex-BCA UiTM Melaka (Southern) dapat beraya sama tahun ni. sabtu.. menanti kunjungan azie & family serta didie & family. menu untuk tetamu sabtu.nasi impit, ayam masak merah, sambal […]