Products Review

Product Review | Pes Asam Pedas Mak Ijan Resources

dah lama nampak ayu marlina otai selat tebrau babywearers (STB) promote di facebook. oleh kerana jarak rumah jauh dan jarang jumpa jadi pendam dulu niat nak mencuba pes asam pedas ni. masa program walkathon di klinik dr. anisa hari tu ayu buka booth. jadi saya pun cubalah sebungkus. sebungkus RM5. esoknya tak tunggu lama teruslah mencuba. menu kami di hari…

Read More

BFF Ummi Ilham, Fren's Wedding, Gathering Ex-BCA UiTM Melaka

Selamat Pengantin Baru Zam & Diana (14 Ogos 2016)

“Selamat Pengantin Baru Zam & Diana” semoga jodoh berpanjangan hingga ke akhir hayat dan dikurniakan zuriat soleh dan solehah.sempatlah ummi ilhams conteng2 buat doodle tu lekat di kotak hadiah. (itu bukan tangan ummi)  projek frame doodle hadiah untuk pengantin tunggu nanti dipos ye hehehe. alhamdulillah akhirnya dapat juga kami menghadirkan diri ke majlis perkahwinan zam dan diana.uncle zam ni ex-classmate…

Read More

Ilham Learning Phase, My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Lawatan Abang Ilham dan Kawan2 Ke Angry Birds Activity Park

lawatan kali kedua tadika ummu mukmin dan aulad ilmiyyah untuk tahun 2016.kali ni ke angry bird activity park pula. tiket RM75 seorang.discuss2 dengan babah, akhirnya kami berpakat izinkan ilham join.babah kata dia nak belanja ilham. yeay! dah lama dia merengek nak ke sini. tapi ummi babah belum realisasikan hehe.dengan alasan kukuh tiket mahal hahahaha, dari mula bagitau nak gi ke…

Read More

Deko Bersama Hernee Nazir

#Raya2016 | Deko Raya MNM’s Baiti Jannati :)

raya kali ni kami hias rumah simple2 je.selama ni pun bukanlah berhias sangat asal boleh jek.janji boleh hias dengan kos sederhana dan berpatutan serta sedap mata memandang. lagi penting ikut keadaan poket tuan rumah la bukan ikut2 orang ngeh3.tema masih kekal dengan black, white & red.nak black & white semata tetiba rasa sayang pulak cat merah tu hehehe. barang2 hiasa…

Read More

BFF Ummi Ilham, Hari Raya Aidilfitri

#Raya2016 | Beraya Ke Rumah Emmy

update seketul2 dah la raya dah habis hahaha.ahhhhhhhhh lantak la kan. next year belum tentu dapat beraya.jadi abadikan memori beraya dengan kawan2 dalam blog. rombongan kami beraya ke rumah emmy lepas ajie n didie beraya ke rumah saya.oleh kerana babah ilhams ada training volleyball, jadi haruslah ajak body guard sorang.mami ngah la yang jadi mangsa hehehe. meriah menu rumah emmy…

Read More