Anything About Me, Family's Birthday, Foods Review

160516 | Dinner Sempena Hari Muda Ummi Ilham & Hari Tua Uncle Epy @ Olive Musicafe

alhamdulillah sempat lagi celebrate birthday ke 35 tahun bersama orang2 tersayang. kali ni celebrate sama2 secara surprise dengan bakal besan hahaha.rupa2nya senyap2 babah plan dengan mama jijie untuk surprisekan ummi dan uncle epy. cissss. babah memang dah bagitau nak belanja makan. tapi dia tak sebut pun nak makan kat mana.jadi ummi pun fefeeling surprise la kan. bukan senang babah nak…

Read More

Dari Dapur Hernee Nazir, Foods for Baby, Foods for Toddler

DDHN | Sup Makaroni Untuk Adik Syamil

gambar lama tapi saja nak share. sup makaroni dengan gabungan sayur2 dan egg tofu untuk ilham syamil. mudah dan senang dimasak lagi2 untuk ibu2 bekerja. baling2 siap.. gitewwwwwww bahan2- minyak zaitun bawang besar & bawang putih blend segenggam makaroni carrot (potong dadu kecil2) sweet pea (sebab tak ada stok sayur hijau lain ) egg tofu air cara2- panaskan minyak. tumis…

Read More

Advertorial

To Let Go | Spectra 3 Breast PUmp & Accesories

kawan2.. ada tak antara uolls yang mencari pre-loved breast pump?kalau ada dan berminat bolehlah cuba tengok breast pump kat bawah ni.condition masih elok lagi. baru guna 4 kali sepanjang pembelian dari tahun 2011.reason nak jual sebab tak digunakan. senang cerita jadi tukun hehehe.kawan saya ni suri rumah sepenuh masa. jadi tak kerap guna pun.excited beli masa dapat anak first hehehe.…

Read More