• Doodles By Ummi Ilham,  Info Sharing,  Tutorial

    Freebies | Gadget Melukis Doodle

    salam jumaat.. 🙂 ummi ilham is back.. again.. kehkehkeh.. baru terjumpa ada gadget free untuk mendoodle.. tapi ummi ilham memang tak berapa teror la bab mendoodle guna pc ke apa ni.. kelaut biru lah jawabnya lukisan tu nanti hahaha.. untuk mak2 yang anak minat mendoodle.. jom try.. tapi jangan sampai diorang khayal tak nak buat homework pulak ye.. nanti ummi ilham yang rasa bersalah hehe.. kalau nak kopipes letak kat blog bolehlah copy html code di bawah.. <object data=”http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/0//3768/3768733_paint_www.swf” height=”340″ type=”application/x-shockwave-flash” width=”480″> </object> untuk wordpress.. wp-admin – new post – klik text – paste code  untuk blogspot.. dashboard – new post – edit html – paste code kalau tak ada…

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: