• Artwork,  Doodles By Ummi Ilham

    Blog Yang Sunyi ;)

    assalamualaikum herneenazir.com’s readers.. (eh ada ke? sebulan blog tak berupdate, ya ampun.kenapa rajin sangat ummi ilham ni eh.ni lah masalah utama ummi ilham ni kekadang.bila fokus kat satu hal, hal lagi satu mesti kelaut dalam.hmmmm. konon2nya last month fokus kat bisnes part time baru.eh bisnes apa tu? hehehe.nak gelak pun ada.. bisnes conteng2 jek.dari menconteng tak datang hasil.baik kita conteng sambil mendatangkan hasil ye dok.adalah sikit anugerah menconteng Allah bagi.jadi bolehlah dijadikan rezeki sampingan hehe. ni contoh poster untuk promo.yang ni saya buat untuk pertandingan geng ireach shaklee.alhamdulillah dapat like terbanyak.. dapat hadiah nutriferon sekotak hehe.nanti saya share hasil2 contengan dari tempahan2 customer ye.kot awak2 teringin nak tahu lebih lanjut…

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: