Rambling

Vlog #4 | Ummi Ilham’s Mini Garden

garden cetoet jek pun.. semuanya tanaman dalam pasu. rumah dah takde tanah semua dah simen ? full video at: www.youtube.com/herneenazir #vlogherneenazir #vlogger #blogger #bloggerMy #teamjdtblogger #JDTblogger #herneenazirdotcom #parentingblogger #lifestyleblogger #Projek2017 #BlogRetis #broframestone #malaysianblogger #bloggerjohor #garden #minigarden #gardener

Continue Reading
Rambling

Vlog #3 – Ronda2 Kampung Naik Motor

jalan2 tepi laut Kg.Parit Jabar, Senggarang.. hirup udara laut kekonon sambil buat vlog hahaha.. semangat mesti ada.. ?? #vlog #vlogger #vlogherneenazir #bloggermom #bloggerMY #JDTblogger #teamjdtblogger #herneenazirdotcom #parentingblogger #lifestyleblogger #parttimehomeschooler #malaysianblogger #tourismjohor #johorean #johor #batupahat

Continue Reading
Ummi Ilham at Work

Rewang2 Tingkat 6

cerita minggu lepas. rewang2 goodies bag di tingkat 6. memang rutin tahunan. setahun dua kali ummi ilhams jadi mak pengantin untuk OSR Training dibantu oleh dua assistant dan di monitor oleh sorang boss hehe. untuk kali ni.. cotton bag, lunch box dan memo pad. settle packing untuk semua peserta. di sebalik tabir program ecehhhh. haruslah …

Continue Reading
Rambling

Makan2 Sebelum Balik Kampung

sebelum balik kampung hari sabtu, ada budak bebel lapar. dalam hati ummi eh ilham ni macam tahu2 je.. ummi pun macam lapar juga. jadi sebelum meneruskan perjalanan kami singgah Chamej Kopitiam, GP Sentral. babah makan beef kue tiaw. hmmm gambar tu kelabu asap sebab abang ilham dengki nak cover dengan tangan. abang ilham nak makan …

Continue Reading