Senarai Pemenang “Giveaway 1.0 By Hernee Nazir”

giveaway hernee nazir1
Senarai pemenang seperti di bawah. pemenang telah dipilih melalui random.org.

5 orang pemenang bertuah melalui blog

pemenang giveaway blog
Blog:
Pemenang 1 : RM20 + 1 botol Chewable Vita-C (90 biji) – Nenot
Pemenang 2 : 1 botol B-Complex (120 biji) – RahimAim
Pemenang 3 : 1 botol Zinc Complex (120 biji) – Yoorin

Pemenang 4 : Top Up RM20 – Syahidah
Pemenang 5 : Top up RM10 – Azhafizah

2 orang pemenang dari facebook/ instagram akan dipilih melalui random.org

pemenang giveaway facebooker instagramer

Facebook/ Instagram:
Pemenang 1 : RM20 + 1 botol Chewable Vita-C (90 biji) – Nurul Ashikin Mokhtar
Pemenang 2 : Top up RM30 – Nor

Tahniah kepada semua pemenang. sila emailkan kepada saya alamat dan nombor telefon anda ye untuk proses pengeposan hadiah dan top up. andainya anda tak menggunakan prepaid, saya gantikan dengan cash Smile terima kasih kerana sudi join giveaway yang tak seberapa dari saya ni. keep in touch ye! Winking smile

email: hernee.nazir@gmail.com
whatsapp: 012-7669877

Share this nice post:

9 Replies to “Senarai Pemenang “Giveaway 1.0 By Hernee Nazir””

  1. Alaaa sedih nya nombor 9 🙁
    Hmm, takpe lah takde rezeki 🙂

    1. Hernee Nazir says: Reply

      ala sian miss..xpe next time akak buat lagi ye 🙂

  2. aaaa.. TQ!!! happy nya.. heheheheh… nanti sat email details..mmuahhxxx…

    1. Hernee Nazir says: Reply

      ok yoorin 🙂

  3. tahniah kpd pemenang ^^

    1. Hernee Nazir says: Reply

      tq ye anis join..next time cuba lagi ye..

  4. Alhamdulillah..terima kasih kak..dah email 🙂

  5. akak…sy dh dapat hadiah yg menang giveaway hari tu..

    http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/pemenang.html

  6. tahniah semua! 😀

Leave a Reply