Anything About Me, Bisnes, Shaklee Biz, Shaklee Independent Distributor, Weekend

Euphoria Shaklee Appreciation Day @ Grand Paragon Hotel

cerita 19 sept, saya menghadiri program Euphoria Shaklee Appreciation Day bersama Master Norita dan Master Naquib. program bermula jam 2pm – 6pm di Grand Paragon Hotel. kami berpecah dua, ummi dan syamil ke program shaklee, babah dan abang ilham ke majlis kenduri rumah boss babah. adillah tu body guard sorang satu. hehehe. alhamdulillah dapat juga saya ke sini menadah telinga…

Read More

Advertisement, Foods Review

Foods Review | Kek Batik, Brownies Kedut & Cream Puff Sedap Dari Teeny Tiny Kitchen – Ekien Arie

kalau dah namanya suka makan, pantang orang promote pantas je nak membeli hehe. last week beli combo set yang ada cream puff, congo bar dan sandwich. rasa sedap cream puff nya repeat order untuk majlis kenduri. babah pun kata sedap. jadi ummi orderlah lagi bagi 1 set untuk babah makan di office dan 1 set untuk ummi di office. thanks…

Read More

Dari Dapur Hernee Nazir, Weekend

DDHN | Daging Grill

ini bukan daging qurban hehehe. digrill 2 minggu lepas kot sebab ummi ilham tetiba rasa teringin nak makan daging grill. tapi bolehlah dibuat untuk tambah idea menu uolls untuk masak daging2 qurban yang ada kat rumah tu. semalaman saya perap daging2 ni. sebhagaian lagi saya masak daging black pepper. saya marinate cara mudah pejam mata pun boleh jek. resepi daging…

Read More

My Hero Kechik - Ilham Syamil

Ilham Syamil 7 & 8 Months Update :)

assalamualaikum makcik2 pakcik2 kakak2 abang2. saya dah 8 bulan alhamdulillah. dah semakin banyak menu2 yang ummi saya perkenalkan. kata ummi gigi baru dua batang jadi makan puree je dulu. gigi dah banyak nanti ummi bagi yang lain2 pula ye. bulan lepas saya tak ada check up kat klinik jadi ummi kata tak tahulah berat saya berapa. bulan ni alhamdulillah bila…

Read More