Opah’s Surprise Birthday Celebration :)

ummi dan babah memang berhajat nak belanja opah n family makan2.sekali hari jumaat lepas angah aka kak ros feveret ilham bagitau ahad birthday opah.jadi kami teruslah buat plan senyap2 nak celebrate birthday opah hari ahad.syhhhhh.. surprise tau jangan bagitau opah. hehehe.janji pukul 1pm kita tunggu kat Restoran Saujana.zasssss ke sana. muka budak kena terkejut bangun […]

Abang Ilham Dan Angry Birdnya

ilham syahmi memang peminat angry bird tegar.kadang2 syok sangat main angry bird sampai terngigau2.set angry bird jenga star wars ni untuk budak2 6 tahun ke atas tak silapnya.dah lama dia request. bukan tak nak belikan. tapi harganya mak oii.tapi akhirnya babah belikan juga sebagai birthday present.masa sehari dua baru beli, siap mengigau main cekut2 angry […]

Solid Foods FOr Baby | Resepi Puree Betik

puree seterusnya untuk adik syamil.jom kita cuba puree betik pulak tengok dia suka ke tak. suruh babah belikan betik sebiji.dia siap2 masukkan dalam peti sejuk.rupanya ada motif lain, nak ngecek betik adik syamil hehehe.nampak tu dah luak sikit, babah la makan.. ummi join sekali hahaha. Resepi Puree Betik 1) 1 1/2 biji buah betik (cukup […]

Giveaway 1.0 By Hernee Nazir (21 Aug – 31 Aug 2015)

  | STICKY POST | GIVEAWAY 1.0 BY HERNEE NAZIR Syarat-syarat penyertaan (bloggers) : 1. Buat satu entry bertajuk “Giveaway 1.0 by Hernee Nazir” 2. Letakkan banner di atas dan pastikan back link ke entri ini. 3. Follow blog herneenazir.com dan http://herneenazir.blogspot.com 4. Follow IG @herneenazir 5. Like Facebook Page herneenazir.com 6. Tinggalkan link entry […]

Rindunyaaaaa..

tengok2 video2 CSR PTP tiba2 mata terhenti pada susuk tubuh yang saya rindui. arwah mak! video dah berzaman ni.. mesti masa ni kami baru je pindah ke desa paya mengkuang. mak dan kawan baiknya mak idah. nampak gaya tengah berbual dengan pakistan jual karpet. ya Allah sedih pulak rasa hati bila nampak kelibat arwah mak. […]