Aidilfitri 2015 | Majlis Sambutan Hari Raya & Bulan Kemerdekaan Desa Paya Mengkuang

entri terakhir untuk aidilfitri 2015 Majlis Sambutan Hari Raya & Bulan Kemerdekaananjuran Balai Polis Tg. Kupang, KRT Desa Paya Mengkuang, Masjid Al-Irsyad, JKKK/JKP Desapa Mengkuang dan Nusajaya Palm Oil.majlinya sabtu 2 minggu lepas 15 ogos 2015. last day raya.gambar ikhsan babah ilham hehehe.yang kabur kelabu asap tu dari hp ummi. bacaan doa oleh pak berahim […]

DDHN | Kacang Pool :)

hari ahad, melunaskan janji nak buat kacang pool.babah asyik sindir jek bila nak merasa makan kacang pool.dah berzaman beli tapi tak buat2. ngeh3.jadi dinner kita makan kacang pool jek lah ye bah.babah kata ok je.roti kita hentam jek lah pakai roti gardenia.janji namanya roti kan. aksesori nya.. inilah rupa kacang pool versi ummi ilham.abaikanlah telur […]

Opah’s Surprise Birthday Celebration :)

ummi dan babah memang berhajat nak belanja opah n family makan2.sekali hari jumaat lepas angah aka kak ros feveret ilham bagitau ahad birthday opah.jadi kami teruslah buat plan senyap2 nak celebrate birthday opah hari ahad.syhhhhh.. surprise tau jangan bagitau opah. hehehe.janji pukul 1pm kita tunggu kat Restoran Saujana.zasssss ke sana. muka budak kena terkejut bangun […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!