Colleagues Travel Travelogue - China Ummi Ilham at Work

Journey To Hong Kong & Zhuhai | Day 2–Part 2

sambung lagi episod seterusnya hehehe. sampai ke hotel semula after inspection dalam lebih kurang jam 12pm.masing2 tak sabar dan bersemangat nak jalan2 ke daerah Gongbei sambil nak bershopping sikit. sementara berehat sekajap sambil kira2 duit. kitorang ada duit hong kong dollar je. mr. ken kata tukar je chinese yuan dengan dia. dia bagi 2 ribu …

Continue Reading
Colleagues Travel Travelogue - China Ummi Ilham at Work

Journey To Hong Kong & Zhuhai | Day 2–Part 1

bersambung lagi.pagi2 dah bersiap sedia nak ke Hin Lee (Zhuhai) Shipyard. janjinya pukul 8am tunggu kat lobby. sebelum turun, meh kita selfie ekekeke. jangan cakap hakak tak payung. ngeh3. kami memulakan perjalanan ke Doumen Qu selama lebih kurang 1 jam ke sana. dapatlah cuci2 mata tengok kiri kanan bangunan melangit2. kami ke sana berenam termasuk …

Continue Reading