Colleagues Dari Dapur Hernee Nazir Hari Raya Aidilfitri Ummi Ilham at Work

Aidilfitri 2015 | Potluck Raya Marine Services Department

hari yang dinanti dah tiba hehehe. marilah kita berpotluck raya di office. masing2 dah dapat menu masing2 supaya tak tersama la kan. yang mak2 haruslah diberikan menu berat2 sikit. yang bujang2 kita bagi la menu yang ringan2 jek baru adil hehe. sempat jek berwefie kat parking lot kan. hmmm.. sampai office meh kita merewang susun …

Continue Reading
Anything About Me Colleagues Ramadhan Al-Mubarak Travel Ummi Ilham at Work

Journey To Hong Kong & Zhuhai | Day 1 – Part 3

ok sambungan dari entry day 1 part 2. panjang betul story mory ummi ilham kan. sila tabahkan hati membaca online diary saya ye. tepat jam 7.45pm kami berkumpul di lobby hotel. transport pun dah menanti. maka bergegas la kami ke Muslim Restaurant. lokasinya tak jauh sangat pun dari hotel kami menginap. capt. nazer, mukesh dan …

Continue Reading
Deko Bersama Hernee Nazir Family Hari Raya Aidilfitri My Hero Syurga - Ilham Syakir

Aidilfitri 2015 | Berhari Raya Dengan Family Ummi Ilham – Part 1

hari raya tahun ni giliran beraya di desa paya mengkuang dulu. macam biasa rumah kami jadi markas berkumpul anak beranak. sehari sebelum raya saya dah apply cuti siap2. babah ilham pun sama. tuan rumah haruslah merewang kat rumah untuk santapan hari raya kan. mommy ngah pun dah balik dah. jadi kami masak gotong royong bersama. …

Continue Reading