Colleagues, Dari Dapur Hernee Nazir, Hari Raya Aidilfitri, Work

Aidilfitri 2015 | Potluck Raya Marine Services Department

hari yang dinanti dah tiba hehehe. marilah kita berpotluck raya di office. masing2 dah dapat menu masing2 supaya tak tersama la kan. yang mak2 haruslah diberikan menu berat2 sikit. yang bujang2 kita bagi la menu yang ringan2 jek baru adil hehe. sempat jek berwefie kat parking lot kan. hmmm.. sampai office meh kita merewang susun makanan. sebelum tu kita berposinglah…

Read More

Rambling

Aidilfitri 2015 | Berhari Raya Ke Rumah Mama Dida & Ibu Oja

dah lama rasanya tak beraya secara berjemaah dengan kawan2 sekolah. jadi kebetulan ada masa2 free meh la kita beraya bersama. Beraya Ke Rumah Mama Dida ibu azie dan family nak datang beraya di rumah kami. jadi apa kata kami 3 beranak join sekali beraya ke rumah dida. babah raya kedua kan dah start kerja, jadi kami terperuk jek bertiga beranak.…

Read More

Anything About Me, Colleagues, Ramadhan Al-Mubarak, Travel, Work

Journey To Hong Kong & Zhuhai | Day 1 – Part 3

ok sambungan dari entry day 1 part 2. panjang betul story mory ummi ilham kan. sila tabahkan hati membaca online diary saya ye. tepat jam 7.45pm kami berkumpul di lobby hotel. transport pun dah menanti. maka bergegas la kami ke Muslim Restaurant. lokasinya tak jauh sangat pun dari hotel kami menginap. capt. nazer, mukesh dan mr. ken. nazam dan kembarnya.…

Read More