Blog, Blogging Life, My Babywearing Journey, Nuffnang

Yeay! Cheque Nuffnang & SSC Cuddle Me Alphabet Yang Dinanti Dah Sampai :)

alhamdulillah.. 2 items yang dinanti dah sampai.
dua2 ada kaitan antara satu sama lain hehehe.|
sebabnya saya gunakan duit blogging dari nuffnang ni untuk beli my first SSC.
tapi masa buat pre-order tu guna jek duit sendiri dulu hehehe.
kiranya bila dah cash out gantilah semula kan hehe.

IMG-20150611-WA0018

IMG-20150611-WA0024

walaupun tak ribu riban, lepaslah beli 1 SSC Cuddle Me ni.
jadi nampaklah hasil berblogging tu kan.
ada baki sikit boleh la beli jajan hehehe.
lepas ni kita kumpul lagi duit tabung nuffnang.

IMG-20150610-WA0047

SSC Cuddle Me Alphabet.. sebulan ummi tunggu awak.
akhirnya sampai juga ke tangan.
jom kita ngetest.

IMG-20150610-WA0045

iā€™m a happy mama! šŸ˜‰

IMG-20150610-WA0046

tak sampai berapa minit syamil dah selamat tidur.
memang dah mengantuk sangat masa tu.
ni je setakat ni ummi mampu belikan untuk awak syamil.
SSC bajet dari cuddle me.
yang penting selamat digunakan dan ergonomik.
untuk ibu2 yang mencari2 SSC bajet untuk menggendong anak.
bolehlah usha2 SSC Cuddle Me made in Indonesia.
setakat ni saya pernah cuba yang corak playground dari STB.
so far so good, syamil ok jek duk dalam.
nampaknya sempena bulan puasa yang bakal menjelma.
ummi pun akan berpuasa dari membeli carrier.
walaupun dalam hati terdetik nak cari satu wrap :p

dah jangan tergoda.. sila puasa!
till then, babai!

Share this nice post:

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *