DDHN | Resepi Homemade Pizza Roti Gardenia Yang Mudah Dan Sedap

projek pagi2 khamis. hmmm nasib baiklah dengar bunyi alarm. kalau tak kelautlah impian nak berbekal homemade pizza roti gardenia ni. resepi ni paling simple sebab nak cepat hahaha. nak menguli roti malas, jadi kita pakai je lah roti segera ye. Resepi Homemade Pizza Roti Gardenia Yang Mudah Dan Sedap bahan2: 4 keping roti gardenia (2 […]

Tips | Cara Mengelakkan Handphone Anda “Hang” Semasa Menggunakan Aplikasi Whatsapp

sharing dari geng susu ibu JB, puan jalilah. cara untuk mengelakkan handphone kita selalu hang bila terlalu banyak group whatsapp. maklumlah group bukan main banyak. bila semua group aktif berchat handphone pun jadi hang. mulalah malas nak layan whatsapp kan. sharing yang bagus kerana handphone saya pun ada masalah ini. saya pun dah mencuba dan […]

Ilham Syamil 4 Months Update :)

27 may 2015.. 4 months already buah hati ummi sorang ni. banyak dah perkembangan2 terbaru dia memang mengikut apa yang saya rujuk info di babycentermalaysia. jom kita tengok perkembangan adik syamil.   gambar on the way balik dari breakfast ahad lepas. muka pasrah tidur duduk lepas penat sangat layan peminat kat kedai acu hehehe. Ini […]