Babah’s Suprise Birthday Celebration 9 Feb 2015

Babah’s Suprise Birthday Celebration 9 Feb 2015

cerita 9 februari yang lepas. birthday babah yang ke 35. walaupun ummi kurang upaya dalam pantang hehe tetap nak bagi something special untuk babah tanpa gagal 🙂 ecehhhhh~

maka hasil dari usahasama mami ngah, mama cu, papa cu dan nenek, dapatlah buat2 surprise birthday celebration untuk babah. surprise tak surprise sangatlah. tapi babah pun memang tak jangka hehe.

petang siap2 suruh mami ngah dan mama cu belikan kek. suruh beli mee goreng sekali, babah kerja balik pukul 8 lebih. call dia pesan dia balik awal, sebab diorang ni nak keluar. acah2 jek. dia pun beriya cakap nak keluar kejap jumpa kawan. padahal call tu sebab nak standby nak tutup lampu dan nak tahu lokasi dia kat mana.

dia sampai kami semua bergelap dalam rumah. pasang lilin jek lah. dia kata pelik juga kan tetiba rumah bergelap. dia masuk jek kami pun nyanyilah “happy birthday to you” termasuklah ilham yang excited tu hehehe.

20150209_201910

 

lilin tu mama cu buat “WE LOVE U”
tapi macam tak nampak sangat rupanya. ekeke.

 

IMG-20150210-WA0009
bentuk love jek la yang nampak jelas hehe

IMG-20150210-WA0008

IMG-20150210-WA0010
mangsa surprise hehe.
kali pertama celebrate birthday babah berempat. adik syamil low profile masa ni, terlindung sikit hehe.

IMG-20150210-WA0011
nah bagi terang sikit. sudah2 la bergelap moh le bukak lampu. kang tak nampak nak suap makanan. hehehe. ilham syok jek meniup lilin. siap request hari2 nak celebrate birthday babah. adoii bankrupt ummi.

20150209_200447
cake yang sedap itu. oreo cheese cake kot tak silap.

untuk babah, itu jek yang mampu ummi surprisekan nak celebrate kat luar ummi dan adik syamil dalam pantang. jadi buat mana mampulah ye hehe.

ok bai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!