My Babywearing Journey, My Hero Kechik - Ilham Syamil, Selat Tebrau Babywearers

Rezeki Blogging Untuk Syamil ;)

duit tabung ummi dah kosong semula. yilek. kena menabung semula. sebabnya ummi dah cash out kan. menunggu cheque je sampai ni wehuuuuu. alhamdulillah rezeki. sebelum ni memang dah niat duit ni nak beli something. eceh beriya la something. nak beli baby carrier sebenarnya. kumpul2 dapat juga lepas satu Soft Structured Carrier (SSC) yang mampu milik. semalam try nasib join slot…

Read More

Advertorial, Products Review

Advertorial | Produk VSireh

V-Sireh diformulasi dengan ekstrak sireh yang sememangnya bagus untuk menangani masalah vagina berbau dan longgar, breast kendur serta kulit kusam. V-Sireh ini sebenarnya supplement khusus untuk kaum wanita. Supplemen ini yang dapat membantu mengetatkan, merapatkan dan menganjalkan vagina. Bukan itu saja, v sireh dapat membantu menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur dan membantu mengebukan kulit. V-Sireh bukan untuk wanita…

Read More

Dari Dapur Hernee Nazir, My Hero Kechik - Ilham Syamil

DDHN | Projek Weekend Ummi Ilham.. Meroti, Mencheesekut dan Mempizza Lah Konon ;p

dari minggu lepas teruja betul bila bff saya cdot share aktiviti terbaru dia, membuat roti. sebelum tu memang rasa excited nak beli bread maker. tapi berfikir2 500 kali takut tak guna jadi tukun jek kat dapur nanti. bila cdot share resepi meroti memacam rupa rasa makin teruja. bagitau babah nak beli bread maker. dia benarkan tapi tak beli2 juga. bila…

Read More

Info Susu Ibu, My Breastfeeding Journey, My Hero Kechik - Ilham Syamil

Breastfeeding | Bekalan Untuk Ilham Syamil

alhamdulillah masih diberi peluang menyusukan anak syurga seterusnya ilham syamil. permulaan penyusuan yang sangat mudah dan tiada masalah setakat ini bulan yang ketiga. long way to go. semoga Allah permudahkan sehingga cukup 2 tahun. sama macam abang ilham, syamil juga akan mendapat hak menyusu secara eksklusif selama 6 bulan pertama. tiada air masak mahupun susu formula yang akan diberikan kepada…

Read More