Cabaran 30 Hari Blogging | Day 21 – Subjek Kegemaran Saya

cabaran bloggin day 22 – subjek kegemaran saya..

gulp!

tetiba blur tot.. hahaha..

suka apa ek dulu.. hehehe..

 

kh

 

suka Kemahiran Hidup kot.. sebab apa?

suka part aktiviti-aktiviti yang ada dalam silibus tu..

masak-masak.. suka sebab dapat belajar masak2 dengan kekawan..yang saya ingat pernah buat kek dan masak nasi ayam masa form 3.. hehehe.. best2.. lepas tu makan tukar2 menu kekawan..

bercucuk tanam.. tak silapnya masa form 3 kot ada tanam sayur hidroponik.. tanam bayam.. amboiiii bangga tengok bayam merimbun.. lepas tu cikgu bagi bawak balik.

menjahit.. haaa ni pun best.. ada masa form 2 kot syok sangat menjahit bila dah pandai buat pencil case sendiri.. pantang ada kain mak lebih.. beli zip siap2.. projek membuat DIY pencil case.. mak redha jek.. best dapat belajar asas2 jahitan.. walaupun tak teror macam arwah mak.. mak memang tukang jahit.. dulu baju kitorang semua mak yang jahit.. tapi anak dia sorang pun tak ambil serius ilmu jahitan.. hehehe.. tapi dulu cuti semester kat U saya rajin la tolong mak ambil upah tikam leher baju.. ada juga fungsi ilmu jahitan tu kan Winking smile

bertukang.. ketang ketung.. ketang.. ketung.. siap la buat kotak kayu.. ahahaha.. tak teror mana tapi atas tunjuk ajar cikgu dapat la juga hasil..

haaaaaa.. tu yang buat seronok kot gi sekolah.. ada aktiviti yang boleh release tension.. lagi satu saya suka Pendidikan Seni.. walaupun tak lah berseni mana kan.. hehehe..

ok tu je nak mengomel.. ngeh3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
Posts created 4646

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!