16 Days Photo Challenge | Day 16 – Yourself With 10 Things

day 16 – yourself with 10 things end of the photo challenge. thanks untuk semua yang sudi meluangkan masa join photo challenge ni ye. saja suka2. dapat kawan blogger baru. kawan instagram baru. thanks semua.   nanti kalau ada apa2 challenge lagi saya jemput kawan2 semua join. terimalah gambar terakhir untuk #16daysphotochallenge #ummiilhamphotochallenge     apa […]

Breastfeeding | Day 2 – MBfPC Training Program Southern Region 2014

Day 2 hari kedua ambil peluang minta babah ilham hantar ke UTM. saja nak manja2    kelas bermula dengan review topic yang memerlukan perbincangan yang mendalam.   wajah2 ibu2 yang bersemangat menuntut ilmu demi untuk anak2 dan membantu masyarakat. fokus! fokus!     sketsa dari PCPA, yang menggeletik pinggang kami peserta2. tak sangka ada bakat […]

16 Days Photo Challenge | Day 15 – Right Before Bedtime

16 Days Photo Challenge | Day 15 – Right Before Bedtime wahhh tinggal sehari lagi photo challenge ummi ilham kan. thanks kepada yang sudi join suka2.   untuk hari ni, tajuknya right before bedtime. jom skodeng apa rutin harian ummi ilham sebelum tidur.     semestinya menelan 1 biji omega guard dan 4 biji ostematrix. […]

16 Days Photo Challenge | Day 14 – Flashback

16 Days Photo Challenge | Day 14 – Flashback ini gambar ummi dan ilham yang kepenatan baru habis play group Genius Baby On Board (GBOB). penat benor gaya tidur tu kan. sampai tak sedar ummi snap gambar.     masa ni ilham baru 1 tahun 3 bulan. pipi pun gebu lagi kan. memang selalu buat […]

16 Days Photo Challenge | Day 13 – Dinner

16 Days Photo Challenge | Day 13 – Dinner inilah dinner kami malam tadi. simple jek mak yong tak larat nak masak special2 bila weekdays almaklumlah mak berkerjaya      nasi putih asam pedas ikan sardin ayam BBQ la konon tapi perap sekejap jek (yang penting sedap..ok jangan ikut perangai puji diri sendiri ni! bahaya! ) […]