Anything About Me Blogging Challenge Photo Challenge Ummi Ilham at Work

16 Days Photo Challenge | Day 16 – Yourself With 10 Things

day 16 – yourself with 10 things end of the photo challenge. thanks untuk semua yang sudi meluangkan masa join photo challenge ni ye. saja suka2. dapat kawan blogger baru. kawan instagram baru. thanks semua.   nanti kalau ada apa2 challenge lagi saya jemput kawan2 semua join. terimalah gambar terakhir untuk #16daysphotochallenge #ummiilhamphotochallenge     apa …

Continue Reading
Kelab Sokongan Penyusuan Susu Ibu Johor Kelab Sokongan Penyusuan Susu Ibu Johor Bahru Kelab Susu Ibu Johor Malaysian Breastfeeding Peer Counsellor (MBfPC) My Breastfeeding Journey Pregnancy Journey

Breastfeeding | Day 2 – MBfPC Training Program Southern Region 2014

Day 2 hari kedua ambil peluang minta babah ilham hantar ke UTM. saja nak manja2    kelas bermula dengan review topic yang memerlukan perbincangan yang mendalam.   wajah2 ibu2 yang bersemangat menuntut ilmu demi untuk anak2 dan membantu masyarakat. fokus! fokus!     sketsa dari PCPA, yang menggeletik pinggang kami peserta2. tak sangka ada bakat …

Continue Reading
Blogging Challenge Ilham @ Playgroup GBOB My Hero Kechik - Ilham Syahmi Photo Challenge The Ilhams Learning Phase

16 Days Photo Challenge | Day 14 – Flashback

16 Days Photo Challenge | Day 14 – Flashback ini gambar ummi dan ilham yang kepenatan baru habis play group Genius Baby On Board (GBOB). penat benor gaya tidur tu kan. sampai tak sedar ummi snap gambar.     masa ni ilham baru 1 tahun 3 bulan. pipi pun gebu lagi kan. memang selalu buat …

Continue Reading