• Kelab Sokongan Penyusuan Susu Ibu Johor Bahru,  My Breastfeeding Journey,  Program Susu Ibu

    Malaysian Breastfeeding Peer Counselor Workshop (Southern Region) 2014

    Berminat menyertai Malaysian Breastfeeding Peer Counselor  (MBfPC)? Jom sertai program:   Bengkel MBfPC Southern Region 2014   Tarikh: 25 -27 September 2014 Tempat: Johor Bahru (akan dimaklumkan) Anjuran: Kelab Sokongan Penyusuan Susu Ibu Johor Bahru, Johor Yuran: RM220 (Ahli KSPSIJB) RM250 (Awam)   Hubungi:   Pn. Azwana Mohd Hassan (011-22207780) Pn. Zulhaya Marzuki (013-7652551)     Bengkel ini akan dikendalikan oleh jurulatih dari Persatuan Pembimbing Ibu Menyusu Malaysia (PIMM) yang akan melatih Pembimbing Ibu Menyusu (PIM) atau Peer Counselor (PC) dalam isu dan teknik penyusuan susu ibu.   Antara program sasaran di dalam projek ini adalah melebarkan perkhidmatan PIM/ PC dalam kalangan masyarakat agar lebih ramai ibu-ibu dan keluarga yang menyusui…

  • Family,  Family In Law,  Hari Raya Aidilfitri

    Cerita Raya Kami ;)

    Syawal dah sampai ke penghujungnya.. barulah jari jemari dipaksa menaip entri raya yang simple ni.. seriuosly mood blogging sangatlah kelaut.. dah draft pun x mampu nak teruskan publish.. haisyhhh.. teruk benor ummi ilham ni kan :p Tahun ni turn raya aidilfitri di Senggarang.. 2 hari sebelum raya kami dah balik sana.. persiapan raya sangatlah sederhana.. baju raya saya cukuplah sehelai.. selebihnya untuk babah ilham dan ilham.. takde perasaan sangat.. kasut raya pun tak beli.. sarung jek kasut yang ada.. handbag jek tok ayah belanja sorang satu hehehe.. nahhh jom tengok gambar raya kami.. kaler pink belacan jadi pilihan tahun 2014.. tu pun last minutes punya fikir.. sebab asalnya ummi ilham…

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: