#bentoilhamsyahmi | Bento 5, 7, 8, 20-22 May 2014

banyak terskip bento2 ilham ni.. hamaappppp ilham.. hari2 rekues memacam nasi.. selera membuak2 sekarang ni.. malam sampai 3 4 kali minta makan.. layan je la selagi dia nak makan..   ok jom tengok bento simple ilham..   #bentoilhamsyahmi 5 May 2014 nasi rabbit + tomyam ayam   #bentoilhamsyahmi 7 May 2014 nasi dolphin + sayur […]

Perjalanan Hidup Yang Ke 33 Tahun.. Alhamdulillah.. :)

alhamdulillah.. masih bernafas di muka bumi Allah.. thanks Allah.. thanks Babah dan Ilham for the birthday song.. punyalah susah babah nak record kan.. suruh sebut happy birthday ummi.. tetap nak sebut babah juga.. hari2 pun birthday babah kan.. yang kelakarnya, masa babah suruh nyanyi dia cakap “kejap eh..kejap” terus meluru lari masuk bilik.. kami berdua skodeng.. […]

Full Story | Kelas Blog Green Nutrient Team

  alhamdulillah settled aktiviti sabtu lepas. walaupun berdiskusi untuk persediaan kelas hanya di whatsapp, Allah permudahkan urusan kami untuk membantu mommy salwa merealisasikan “Kelas Blog Green Nutrient Team” syukur! program berlangsung di Fakulti Bio Sains & Kejuruteraan Perubatan, UTM Skudai bermula dari jam 0900 am hingga lebih kurang 5pm. padat dengan perkongsian ilmu dari pakcik […]

Live Update | Kelas Blog Green Nutrient Team @ UTM, Skudai

    Ummi ilham sedang menuntut ilmu blogging di UTM, Skudai.. anjuran Green Nutrient Team.. group shaklee under mommy salwa.. selama blogging bertahun2 ni tak pernah join kelas blogging kan..hehehehe.. saja menambah ilmu terutama dari aspek marketing menggunakan platform blog.. yang penting nak tahu macamana nak improve SEO optimization dalam blog.. harap jek ada blog […]

Contest “Bekal Kasih Sayang Ibu”–Kelab Cinta Ketuhar Buttercup

dapat message dari FB page..     wow..peluang menarik untuk ibu2 bento lovers.. ada contest “Bekal Kasih Sayang Ibu” Pasta Bolognise.. ilham suka ni.. rasa macam nak cuba nasiblah.. hehehe hadiah pun best..     jom baca macamana nak sertai contest ni.. klik link >>>> http://www.buttercup.com.my/bekal-kasih-sayang-ibu   HOW TO PARTICIPATE? 1. Visit www.buttercup.com.my and sign […]

Cerita AGM Kelab Sokongan Penyusuan Susu Ibu Johor– 8 Mac 2014

cerita lama.. terperap jadi jeruk pak ali lagi..   malam sebelum AGM.. kami rewang2 beramai2 menyiapkan hadiah2 lucky draw.. goodies bag.. ummi dan ilham tak ketinggalan turut serta.. mamacu hantar kami sebab babah kerja malam..     haaaa ni dia group rewang.. ummi ilham AJK hadiah bersama2 auntie salwa, auntie linda and auntie aishah..   […]