#bentoilhamsyahmi | Bento 26-28 Mar 2014

minggu ni 3 hari jek berbento.. sebabnya ummi cuti isnin dan selasa.. sampai ilham asyik cakap je.. “ommi.. isyam nak ashik fish..elephant” ummi kemalasan nak mencetak kat rumah   #bentoilhamsyahmi 26 Mac 2014 nasi putih + ayam goreng + sayur sawi keriting goreng bersotong #bentoilhamsyahmi 27 Mac 2014 tema frog gamaknya minggu ni.. nasi frog […]

#bentoilhamsyahmi | Bento 17-21 Mar 2014

hoyeaahhhhh wrap up minggu ni.. koleksi #bentoilhamsyahmi   #bentoilhamsyahmi 17 Mac 2014 nasi flower ecehhhhh + ikan kembung masak asam tumis + sayur bak choy goreng   #bentoilhamsyahmi 18 Mac 2014 nasi fish di dasar laut + sup ikan siakap + sayur bak choy goreng   #bentoilhamsyahmi 19 Mac 2014 nasi flower lagi + ayam […]

HN & Shaklee | New Distributor Training, 15 Mac 2014 @ New York Hotel, Johor Bahru

  alhamdulillah dapat bersama2 menuntut ilmu dengan 3 orang anak Shaklee saya.. dida, nor dan sha.. walaupun mak dia bukan lagi “new distributor” besar harapan saya mudah2an anak shaklee saya dapat memanfaatkan ilmu2 yang ada..   saya semeja dengan dida..   nor semeja dengan sha..   trainer suruh listkan impian hidup dan minta sesiapa volunteer […]

#bentoilhamsyahmi | Bento 10-14 Mar 2014

#bentoilhamsyahmi 10 Mac 2014 nasi love + ayam goreng + sayur bayam goreng   #bentoilhamsyahmi 11 Mac 2014 nasi frog + ayam masak kicap bersayur + telur dadar roll   #bentoilhamsyahmi 12 Mac 2014 nasi smiley + ikan selar kuning goreng + sup sayur (cendawan, baby corn, kobis bunga, carrot)   #bentoilhamsyahmi 13 Mac 2014 […]

#bentoilhamsyahmi | Bento 24-28 Feb 2014

ohooohoiiii.. banyak kecuaian bangun lambat minggu ni.. tengoklah #bentoilhamsyahmi tu..   #bentoilhamsyahmi 24 Feb 2014 nasi berbunga sekuntum + ayam goreng + sup sayur #bentoilhamsyahmi 25 Feb 2014 nasi frog + ayam masak sos + brokoli & carrot   #bentoilhamsyahmi 26 Feb 2014 nasi goreng love is cinta (tajuk kan main poyo) + ayam goreng […]