#bentoilhamsyahmi | Bento 17-21 Feb 2014

alhamdulillah.. #KPIummiilham2014 buat bento comel2 untuk ilham berjaya di settlekan minggu ni.. tapi.. ada tapinya.. #bentoilhamsyahmi hanya akan di update di instagram.. di group FB Kelab Bekal/ Bento Malaysia.. dan semestinya kompilasi bento seminggu dalam blog.. reasonnya? sebab tak nak menyakitkan mata2 yang tak gemar memandang bento mak2.. nak tengok update #bentoilhamsyahmi daily.. sila follow […]

IMBS Promo | Breastaurant Mug

BREASTAURANT MUG by Baitulmuslim Az Zaidee dibuka untuk tempahantarikh jangkaan siap : Pertengahan MacHarga : RM25/bj ( kos pos : RM10 SM/RM15 SS)warna : oren, hijau, biru 50% deposit di perlukan utk setiap tempahan #supportbreastfeeding#promotebreastfeeding#breastfeedingmommies#IMBSsupportbreastfeeding p/s siapa2 berminat boleh contact saya ye.. pm.sms.whatsappHernee | 012-7669877

#bentoilhamsyahmi | Bento 11-14 Feb 2014

hai bertemu lagi di dalam segmen #bentoilhamsyahmi ececehhhhh.. bajet macam pengacara rancangan bento kat tv ke? ok jom zoom in #bentoilhamsyahmi dan #bentoummiilham minggu ini..   10 Feb, ummi ilham OFF DAY berbento.. pergi makan angin laut macam dalam entry ni..   #bentoilhamsyahmi 11 Feb 2014 nasi bear + sawi & carrot goreng + ayam […]

090214 Babah’s Birthday Celebration @ Tanjung Sepang Beach Resort

sempena birthday babah ke 34..wahhhhhhh.. dah 34 ke? ummi plan nak ajak hero2 ni berehat sehari kat mana2 pantai.. last minutes plan.. fikir2 punya fikir.. akhirnya kami setuju nak spend our quality time.. di Tanjung Sepang Beach Resort.. yeay! masa untuk kita bertiga     sampai lebih kurang pukul 5 lebih.. terus check in..   […]

#bentoilhamsyahmi | Bento 3-7 Feb 2014

koleksi #bentoilhamsyahmi minggu ini.. alhamdulillah ummi mampu merealisasikan impian berbento sehingga hari ini.. walaupun ada masa kekurangan idea nak menghias.. nak seribu daya, tak nak seribu dalih..     #bentoilhamsyahmi 3 Feb 2014 nasi flower, fish, gingerman + sup kentang carrot brokoli bertelur   #bentoilhamsyahmi 4 Feb 2014 nasi angry bird + sup sayur + […]

#bentoilhamsyahmi | Bento 27-30 Jan 2014

bento ilham last week.. ummi tak sempat nak update.. almaklumlah kebizian nak closing shaklee.. fokus nak naik rank bersama anak shaklee.. alhamdulillah.. we did it!   ok yok cuci mata tengok #bentoilhamsyahmi & #bentoummiilham     #bentoilhamsyahmi 27 Jan 2014 spaghetti meatball bolognise   ummi pun bawa bekal yang sama.. tapi kuantiti lebih sebab jamu […]