Bento, Bento Ilham Syahmi, Bento Kasih Sayang, Bento Ummi Ilham

#bentoilhamsyahmi | Bento 17-21 Feb 2014

alhamdulillah.. #KPIummiilham2014 buat bento comel2 untuk ilham berjaya di settlekan minggu ni.. tapi.. ada tapinya.. #bentoilhamsyahmi hanya akan di update di instagram.. di group FB Kelab Bekal/ Bento Malaysia.. dan semestinya kompilasi bento seminggu dalam blog.. reasonnya? sebab tak nak menyakitkan mata2 yang tak gemar memandang bento mak2.. nak tengok update #bentoilhamsyahmi daily.. sila follow instagram ummi ilham “herneenazir” eh…

Read More

Bisnes, Ilham Mommy & Baby Shop

IMBS Promo | Breastaurant Mug

BREASTAURANT MUG by Baitulmuslim Az Zaidee dibuka untuk tempahantarikh jangkaan siap : Pertengahan MacHarga : RM25/bj ( kos pos : RM10 SM/RM15 SS)warna : oren, hijau, biru 50% deposit di perlukan utk setiap tempahan #supportbreastfeeding#promotebreastfeeding#breastfeedingmommies#IMBSsupportbreastfeeding p/s siapa2 berminat boleh contact saya ye.. pm.sms.whatsappHernee | 012-7669877

Bento, Bento Ilham Syahmi, Bento Kasih Sayang, Bento Ummi Ilham

#bentoilhamsyahmi | Bento 11-14 Feb 2014

hai bertemu lagi di dalam segmen #bentoilhamsyahmi ececehhhhh.. bajet macam pengacara rancangan bento kat tv ke? ok jom zoom in #bentoilhamsyahmi dan #bentoummiilham minggu ini..   10 Feb, ummi ilham OFF DAY berbento.. pergi makan angin laut macam dalam entry ni..   #bentoilhamsyahmi 11 Feb 2014 nasi bear + sawi & carrot goreng + ayam goreng (malam tadi dia request…

Read More

Cuti2, Family's Activity, His Birthday, My Hero Beso

090214 Babah’s Birthday Celebration @ Tanjung Sepang Beach Resort

sempena birthday babah ke 34..wahhhhhhh.. dah 34 ke? ummi plan nak ajak hero2 ni berehat sehari kat mana2 pantai.. last minutes plan.. fikir2 punya fikir.. akhirnya kami setuju nak spend our quality time.. di Tanjung Sepang Beach Resort.. yeay! masa untuk kita bertiga     sampai lebih kurang pukul 5 lebih.. terus check in..   reception RM180 per day nice!…

Read More