• Ilham Learning Phase,  My Hero Kechik - Ilham Syahmi

    Lawatan Sambil Belajar Ke Zoo Johor

    cerita tiga minggu lepas.. niat hati babah dan ummi nak kenalkan ilham dengan haiwan2 ciptaan Allah.. dah berkali2 plan tapi tak menjadi.. kebetulan hujung minggu tu kami ke HSA.. melawat anak jiran yang sakit.. jadi babah ajak singgah ke zoo..   wahhh.. ilham pun excited bila ummi bagitau nak tengok animals.. dah lama gila kot tak ke zoo.. last masa zaman sekolah rendah.. sekarang umur ummi ilham pun dah nak cecah 33 tahun.. kira sendiri la berapa lama.. yang benornya nak cakap.. ummi pun excited tapi kaver2 depan ilham.. ekekeke~   mommy ngah pun join sekali.. suka hero kecik tu nampak ada banyak bird..   dia tanya dengan babah.. “bah..bah..…

  • Bento,  Bento Ilham Syahmi,  Bento Kasih Sayang,  Bento Ummi Ilham

    #bentoilhamsyahmi | Bento 17-21 Feb 2014

    alhamdulillah.. #KPIummiilham2014 buat bento comel2 untuk ilham berjaya di settlekan minggu ni.. tapi.. ada tapinya.. #bentoilhamsyahmi hanya akan di update di instagram.. di group FB Kelab Bekal/ Bento Malaysia.. dan semestinya kompilasi bento seminggu dalam blog.. reasonnya? sebab tak nak menyakitkan mata2 yang tak gemar memandang bento mak2.. nak tengok update #bentoilhamsyahmi daily.. sila follow instagram ummi ilham “herneenazir” eh terpromote insta sendiri kui3..   this week ummi tak berbento.. reason? ummi ilham dalam proses mengawal makan.. tapi bukan bermakna tak makan.. kawal sikitlah konon2nya.. eh cerita pasal ummi ilham nak selim kira topik lain lah..   #bentoilhamsyahmi 17 Feb 2014 nasi putih (tak sempat deko sebab hero kecik tu…

  • Bisnes,  Ilham Mommy & Baby Shop

    IMBS Promo | Breastaurant Mug

    BREASTAURANT MUG by Baitulmuslim Az Zaidee dibuka untuk tempahantarikh jangkaan siap : Pertengahan MacHarga : RM25/bj ( kos pos : RM10 SM/RM15 SS)warna : oren, hijau, biru 50% deposit di perlukan utk setiap tempahan #supportbreastfeeding#promotebreastfeeding#breastfeedingmommies#IMBSsupportbreastfeeding p/s siapa2 berminat boleh contact saya ye.. pm.sms.whatsappHernee | 012-7669877

  • Bento,  Bento Ilham Syahmi,  Bento Kasih Sayang,  Bento Ummi Ilham

    #bentoilhamsyahmi | Bento 11-14 Feb 2014

    hai bertemu lagi di dalam segmen #bentoilhamsyahmi ececehhhhh.. bajet macam pengacara rancangan bento kat tv ke? ok jom zoom in #bentoilhamsyahmi dan #bentoummiilham minggu ini..   10 Feb, ummi ilham OFF DAY berbento.. pergi makan angin laut macam dalam entry ni..   #bentoilhamsyahmi 11 Feb 2014 nasi bear + sawi & carrot goreng + ayam goreng (malam tadi dia request nak ayam upin ipin) + sup kosong (tak ada dalam gambar) brokoli stim + jagung rebus #bentoummiilham aneka sushi + brokoli & carrot stim + jagung rebusmeriah mak ngah kaler bento kami anak beranak..   #bentoilhamsyahmi 12 Feb 2014 nasi bear & rabbit atas pagar (abaikan pagar ummi yang tak…

  • Cuti2,  Family's Activity,  His Birthday,  My Hero Beso

    090214 Babah’s Birthday Celebration @ Tanjung Sepang Beach Resort

    sempena birthday babah ke 34..wahhhhhhh.. dah 34 ke? ummi plan nak ajak hero2 ni berehat sehari kat mana2 pantai.. last minutes plan.. fikir2 punya fikir.. akhirnya kami setuju nak spend our quality time.. di Tanjung Sepang Beach Resort.. yeay! masa untuk kita bertiga     sampai lebih kurang pukul 5 lebih.. terus check in..   reception RM180 per day nice! dari luar dah nampak macam best.. almaklumlah first time sampai sini.. agak2 betul tak slogannya.. “A place for your to RELAX to ELIMINATE your pressure”   chalet kami.. no. 15 nyaman di tiup angin laut.. taraaaa.. Superior Room (Double Bed) Air conditioning LCD TV Private bathroom with Heater Bathroom amenities…

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: