• Dating Yang Direstui :p

    21/06/2013

    abaikan tajuknya ye.. ummi yang over sebenarnya.. ilham tak de apa2 pun dengan teha.. teha malu2 ada la kan.. betul2 macam “Wanita Melayu Terakhir” tapi masalahnya dia bukan malu2 kucing dengan ilham.. tapi dia malu2 kucing dengan babah.. aiyaaaaaaaakkkkk..   sebenarnya ummi dan mama jie plan nak breakfast sama2 kat warung poyot.. sekali mama jie…

    Read more
  • Geng2 Mak Buyong.. Wear Your Face Mask!!!! ;)

    20/06/2013

    Bacaan terkini setakat jam 5.00 pm sekitar kawasan Johor (Larkin Lama).. masuk sekali kawasan Gelang Patah, Pelabuhan Tanjung Pelepas.. dah 219 uollssssssss..   Sumber: http://www.doe.gov.my/apims/   Doa banyak2 Allah turunkan hujan.. supaya kurang sikit jerebu ni.. untuk kawan2 yang sama2 mak buyong.. jaga kesihatan kita ye.. banyakkan minum air masak.. kurangkan aktiviti luar..    …

    Read more
  • Menu Sempena Hari Bapa :)

    19/06/2013

    menu tak berapa nak special pun.. tapi ikhlas dimasak dengan kasih sayang.. last year pun celebrate kat rumah je.. this year pun sama.. sian babah..   menu kami..     siakap stim.. dan..     kangkung goreng belacan.. tak ada potong2 kek bagai.. balik dari playgroup ilham.. masak2.. siap2.. ummi kepeningan.. duk rumah diam2..  …

    Read more
  • Jadual Waktu Imsak dan Berbuka Puasa bagi Negeri Johor 2013M/1434

    14/06/2013

    Assalamualaikum malam ni nak share Jadual Waktu Imsak dan Berbuka Puasa bagi Negeri JOHOR 2013M/1434 Yang kat bawah ni saya print screen untuk daerah Johor Bahru, Kulaijaya, Kota Tinggi dan Mersing dan Pulau2 berhampiran..   Download untuk Jadual Waktu Imsak dan Berbuka Puasa bagi Negeri Johor 2013M/1434 sila klik link di bawah: https://docs.google.com/file/d/0B8sp2ae1NS_GTUlfbFpQWnpsSWs/edit   Lafaz…

    Read more
  • {Ramadhan Buffet 2013} New York Hotel, Johor Bahru

    13/06/2013

    Info sharing.. First entry pasal Ramadhan Buffet 2013.. Khas untuk readers herneenazir{dot}com dapat forwarded email dari HR Department.. diorang share pakej Ramadhan buffet ni.. bukannya nak suruh ingat makan jek tau.. yang penting kedatangan Ramadhan tu untuk menambah amal ibadat sesama kita..     Dear valued guest, We are offering the Ramadhan Package for you,…

    Read more
1 2
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: