YB Ilham In Action! ;)

05/02/2013

hai..hai..hai..

assalamualaikum..

puan belog kembali lagi.. 🙂

 

ni nak tayang gambar hero kechik kita ni..

hadoiiii.. makin besar makin macam2 aksi..

peramah ikut siapa la ni kan..

semua orang dia nak angkat tangan..

babah hon2 tin2 pon2 kat orang tepi jalan..

dia kat dalam kereta yang tolong angkat tangan..

 

ni gambar di suatu petang ummi malas masak..

kami makan kat pak adam corner..

seboleh2 tak nak duduk diam2..

nak juga merayau mentang2 dah ada kaki..

sekali ummi dan babah perhatikan je gelagat dia..

sambil tergelak2 ummi cakap kat babah..

“tengok hero kechik awak tu.. dah macam YB melawat kawasan”

 

nahhhh.. let the pictures do the talking! 😉

**ummi sila senyap2 jek ye**

 

YB Ilham In Action!

😉

 

 

 

 

 

 

 

 

last2 kat ummi pun dia angkat tangan..

mudah2an anak ummi dan babah ni peramah sampai akhir hayat ye..

hidup jangan sombong2.. Allah tak suka 🙂

ok.. tunggu next entry..

nak bagi seperais kat readers blog chokia ummi ilham ni

stay tuned! 😉

Share this nice post:

2 Comments

  • jijie

    06/02/2013 at 11:20 am

    Seperais??nak nak nak…

    1. Hernee Nazir

      06/02/2013 at 1:35 pm

      buweeeekk ;p

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: