• My Hero Kechik - Ilham Syahmi

    Check Up 1 year 6 months :)

    hari selasa lepas check up 1 year 6 months untuk hero kechik saya.. macam biasa fokus utama adalah “berat ilham” sampai2 klinik dia buat kuih dulu..cessss terpaksalah ummi mengumbah kat toilet klinik.. sampai luka2 kaki dia terbolos dalam lubang air kat toilet.. heiii bertuah punya ilham.. lepas je settle.. ummi dah babah tak sabar2 nak menimbang.. surpriseeeeeeeeeeeeeeeee.. 8.3kg! gulpppppp!!! betul2 surprise.. 100gm je yang naik?? haiyokkkk.. apa mahu jawab ni.. dan seperti biasa.. ummi jawab je la.. ilham ni memang makan kus semangat.. cuma 2 minggu lepas dia demam.. selera kurang sikit.. lepas tu dah ok dah.. banyak je yang dia makan.. maybe memang dah tulang kecilkan.. nampak dia meninggi…

  • My Breastfeeding Journey,  My Hero Kechik - Ilham Syahmi,  Uncategorized

    The 547.5 Days Journey of Breastfeeding – Congrats Ummi & Ilham Dah Dapat Master in Breastfeeding.. Yeay! :)

    syukran ya Allah.. million thanks to babah for your full support.. love you muahhhh3 šŸ˜‰ alhamdulillah..alhamdulillah..alhamdulillah.. hari ni genap Ilham berusia 1 tahun 6 bulan.. bermakna.. genapĀ 1 tahun 6 bulan jugalah perjuangan breastfeeding kami.. syukur yang amat.. 6 bulan lagi perjuangan kami.. doakan ye kawan2.. mudah2an saya berjaya menyusukan Ilham sehingga 2 tahun.. walaupun macam2 dugaan yang saya lalui sepanjang 1 tahun 6 bulan ni.. alhamdulillah Allah berikan kekuatan untuk meneruskan misi ni.. antara dugaan2nya.. demam bengkak susu.. stok susu kurang.. hmmm macam2 lagilah.. Maha Suci Allah..Dia sebaik2 perancang.. masih mengurniakan saya titisan susu ibu untuk Ilham.. sedih.. terharu..bersyukur.. alhamdulillah Ilham dapat lagi menikmati susu ibu.. Subhanallah..mudah2an Allah dengar permintaan…

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: