• My Hero Kechik - Ilham Syahmi,  Rambling

    Entri Untuk Hari Ke 366 Tahun 2012.. Sebab Tahun Ni Adalah Tahun Lompat ;)

     HAPPY NEW YEAR 2013.. khas buat kawan2 ilham & teacher aida kat GBOB, JB.. khas buat kawan2 ummi.. babah.. khas buat readers blog ummi ni.. apa azam tahun baru kawan2..auntie2 dan uncle2? ilham punya azam tahun baru 2013 ni.. nak jadi anak soleh.. 🙂 nak minum susu banyak2.. sebab ummi kata ada 6 bulan lagi target nak dapat PhD in Breastfeeding.. chaiyok2 ummi & ilham.. 🙂 nak makan banyak2 supaya berat bertambah.. membesar bagai johan 😉 nak kumpul duit banyak2 masuk tabung haji.. sebab ummi target 25 tahun ilham dah jadi pak haji 😉 kumpul duit masuk akaun sspn sebab ummi kata dia tak nak ilham berhutang ptptn (macam ummi)…

  • Anything About Me,  Blog,  Ilham Mommy & Baby Shop,  My Hero Beso,  My Hero Kechik - Ilham Syahmi

    Masihkah Kau Ingat.. :p

    dengan blog herneenazir.com??? dengan puan belognya??? dengan hero besonya??? mahupun hero kechiknya??? ingat la.. ingat la.. pelisssss la ingatkan semula 😉 nahhhh.. kalau tak ingat cuba tengok gambar2 ni.. ingat tak? kalau yang ni? sure ingat kannnnn.. hmmmm.. ada yang tanya kenapa menyepi dari dunia blogging.. jawapan puan belog.. 1) tak cukup masa nak update blog.. 2) tak cukup rajin nak update blog.. 3) tak cukup tenaga nak update blog.. 4) tak cukup perasaan nak berbelog 😉 5) yang sebenonya.. MALAS.. 6) MALAS.. MALAS.. MALAS.. dan MALAS malas yang tak terhinggalah gamaknya.. sibuk dengan bisnes ye juga.. chewahhhh.. harap2 tahun baru ni semangat blogging kembali semula.. banyak cerita nak kongsi..…

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: