Babah @ SN Style Seminar, Dewan UTHM Batu Pahat

05/11/2012

ni cerita semalam..

kalau nak tunggu babah update blog bersawang dia..

memang takkkkkkkkkkkk la kan.. hehehe

mula2 ingatkan seminar ni hari sabtu..

dah beriya nak ikut la..

babah pergi seminar kami berdua lepak2 rumah kak andak..

sekali hari ahad daaaaaaaaa..

tak dapek la nak ikut sebab ilham ada kelas..

🙂

 

32380_10151129378115958_676534558_n

SN Style Seminar 

Fotografi | Demonstrasi| Motivasi | Strategi

credit pic: Saiful Nang Fan Page

banyak input yang babah dapat katanya..

alhamdulillah..ummi doakan yang terbaik..

mudah2an ilmu yang babah dapat..

boleh dimanfaatkan untuk bisnes yang babah pilih..

nahhhhh..

ada orang suka dapat bergambar dengan Encik Saiful Nang..

270481_449542865109606_531404888_n

 

sekarang ni babah ilham dah ada studio kecil2an sendiri..

joint venture dengan ankel kamarul..

nanti ummi promote gila2 punya ye 😉

kalau sudi terjah2 la Fb fan page diorang..

GREEN ART STUDIO | JM 0636012-V

dan kalau berminat bolehlah contact diorang 🙂

++++++++++++++++++++++++++++++++++

Menyediakan perkhidmatan fotografi untuk sebarang majlis dan acara seperti Pre-Wedding, Post Wedding, Wedding, Engangement, Party, Pregnancy Portraiture, New born Portraiture etc.

Hubungi kami:

nazir | 012-7605416
kamarul | 012-797 4894

GREEN ART STUDIO | JM0636012-V
email: thegreenartstudio@yahoo.com.my

Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: