• 2 in 1 Story | Annual Pass Redemption & PTP Family Day @ Legoland (101112)

    09/11/2012

    cerita last month.. buat pertama kali ke Legoland.. tujuan utama meredeem annual pass.. ummi macam biasa tukang snap.. ilham buat tak tahu je.. siap2 beratur, isi form segala.. budak kecik ni pun sibuk buat kuih.. lepas masuk je terus ke toilet tuakr diaper.. sangat cute toilet legoland..hehehe lepas salin je..dia dah merengek nak tidur.. kebetulan…

    Read more
  • Terjebak Dalam Bidang KeSUKANan ;p

    06/11/2012

    aktiviti baru semenjak dua menjak PTP launched karnival sukan.. aktiviti menjadi “pom2 mak” setiap petang yang ada team ORION bertanding.. alhamdulillah team kami dua2 dapat ke separuh akhir.. fuhhh tak sia2 mak menjerit tepi padang 😉   petang ni ada game lagi.. menentukan tempat ke 3 dan ke 4.. sepatutnya semalam.. tapi atas sebab padang…

    Read more
  • [DDHN] Kuih Keria Mantol Santapan Petang ;)

    05/11/2012

    ahad minggu lepas.. tak tahulah ada roh rajin mana yang merasuk.. tekak pulak terasa nak makan kuih keria.. masa en. nazir ke kedai saya suruh beli keledek.. lepas siap2 masak dan makan tengahari.. terus mengerjakan keledek senyap2 kat dapur.. resepi ni saya ikut dalam buku “1 Hari 1 Resepi” saya kirim dengan ibu adeeb.. ok…

    Read more
  • Babah @ SN Style Seminar, Dewan UTHM Batu Pahat

    05/11/2012

    ni cerita semalam.. kalau nak tunggu babah update blog bersawang dia.. memang takkkkkkkkkkkk la kan.. hehehe mula2 ingatkan seminar ni hari sabtu.. dah beriya nak ikut la.. babah pergi seminar kami berdua lepak2 rumah kak andak.. sekali hari ahad daaaaaaaaa.. tak dapek la nak ikut sebab ilham ada kelas.. 🙂   SN Style Seminar  Fotografi…

    Read more
  • Abang Motak ;)

    02/11/2012

    macam tahun lepas.. hari raya qurban ilham korbankan rambut.. raya tahun ni pun sama juga.. sekarang ilham sudah jadi “abang motak” 😉 dah besar ni, makin susah nak gunting rambut.. nasib baiklah babah je yang guntingkan.. kalau bawak pergi kedai mau dia meraung tengok muka tukang gunting.. mula2 plan tak nak botak.. babah nak trim…

    Read more
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: