Mari Makan Sendiri ;p

seperti yang dijanjikan.. aehhhh ada main janji2 ke? aehhhh ada orang tunggu ke? aehhhh gasak la situ saja je praktis si hero kechik ni makan sendiri.. hari sabtu mandi mee hoon.. hari ahad mandi nasi.. mula2 elok je dia makan.. babah pergi basuh tangan.. ummi pun dah selesai makan bangun ke dapur.. sekali keluar semula […]

Happy Belated Birthday Abi Farid [081012].. Happy Birthday Tok Ayah & Tok Long [101012].. Happy Birthday In Advanced Tok Teh [131012] :)

yeay! hari ni birthday tok ayah kita tau.. tak lupa tarikh yang sama birthday tok long kita.. tok ayah punya abang.. next masih dalam bulan yang sama tok teh kita pulak.. pandaikan noyang kita plan tarikh2 kelahiran anak2 dia 😉   sebenarnya 8 october yang lepas birthday abi farid kita.. tapi dia jauh nun di […]

Menambah Stok @ Mom & Baby Expo 2012

ok.. cerita hari ahad.. macam biasa time expo.. kami akan jadi orang paling corot jengah expo.. hehehe biasa lah kan babah kerja.. jadi ummi dan ilham redha je la.. janji babah nak bawak pun dah bersyukur.. apa yang ummi borongkan? haaaaa.. ni je tak banyak pun.. sabun pureen ABD untuk baju ilham.. liquid cleanser for […]

Johor Breastfeeding Support Group Gathering [How Breastfeeding Affects Mothering & Fathering]

[yok mommies kita meramai majlis ilmu ni..insya’Allah saya akan join kalau tak ada aral melintang.. jom2 selain dapat ilmu kita dapat tambah kenalan..best2! tajuk pun nampaknya sangat menarik..mudah2an saya dapat join! ;)] Johor Breastfeeding Support Group Gathering Topic : How Breastfeeding Affects Mothering & Fathering Date : 20 October 2012 Time : 2.00 pm till […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!