My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Mari Makan Sendiri ;p

seperti yang dijanjikan.. aehhhh ada main janji2 ke? aehhhh ada orang tunggu ke? aehhhh gasak la situ saja je praktis si hero kechik ni makan sendiri.. hari sabtu mandi mee hoon.. hari ahad mandi nasi.. mula2 elok je dia makan.. babah pergi basuh tangan.. ummi pun dah selesai makan bangun ke dapur.. sekali keluar semula tengok..     meja pun…

Read More

Ilham @ Playgroup GBOB, My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Ilham @ Trial Class (6-12 months) Genius Baby On Board (GBOB)

setelah sekian lama terperap.. mahapkanlah ummi ilham yang suka memerap entri.. nasib baik tak jadi jeruk.. kalau tak sedap juga buat kunyah2.. 😉 ok.. trial classs untuk level 2 (6-12 months).. ummi bawa ilham masa bulan 7 yang lepas.. tahu program Genius Baby On Board ni kat fb.. terus rasa berminat nak tahu dan nak bawa ilham join sama.. en.nazir…

Read More

Family's Birthday

Happy Belated Birthday Abi Farid [081012].. Happy Birthday Tok Ayah & Tok Long [101012].. Happy Birthday In Advanced Tok Teh [131012] :)

yeay! hari ni birthday tok ayah kita tau.. tak lupa tarikh yang sama birthday tok long kita.. tok ayah punya abang.. next masih dalam bulan yang sama tok teh kita pulak.. pandaikan noyang kita plan tarikh2 kelahiran anak2 dia 😉   sebenarnya 8 october yang lepas birthday abi farid kita.. tapi dia jauh nun di indonesia.. jadi tak dapatlah kita…

Read More