Ilham @ Trial Class (6-12 months) Genius Baby On Board (GBOB)

setelah sekian lama terperap.. mahapkanlah ummi ilham yang suka memerap entri.. nasib baik tak jadi jeruk.. kalau tak sedap juga buat kunyah2.. 😉 ok.. trial classs untuk level 2 (6-12 months).. ummi bawa ilham masa bulan 7 yang lepas.. tahu program Genius Baby On Board ni kat fb.. terus rasa berminat nak tahu dan nak […]

Happy Belated Birthday Abi Farid [081012].. Happy Birthday Tok Ayah & Tok Long [101012].. Happy Birthday In Advanced Tok Teh [131012] :)

yeay! hari ni birthday tok ayah kita tau.. tak lupa tarikh yang sama birthday tok long kita.. tok ayah punya abang.. next masih dalam bulan yang sama tok teh kita pulak.. pandaikan noyang kita plan tarikh2 kelahiran anak2 dia 😉   sebenarnya 8 october yang lepas birthday abi farid kita.. tapi dia jauh nun di […]

Johor Breastfeeding Support Group Gathering [How Breastfeeding Affects Mothering & Fathering]

[yok mommies kita meramai majlis ilmu ni..insya’Allah saya akan join kalau tak ada aral melintang.. jom2 selain dapat ilmu kita dapat tambah kenalan..best2! tajuk pun nampaknya sangat menarik..mudah2an saya dapat join! ;)] Johor Breastfeeding Support Group Gathering Topic : How Breastfeeding Affects Mothering & Fathering Date : 20 October 2012 Time : 2.00 pm till […]

Oh My Tayar!

beriya masuk kereta sebab dah lambat nak pergi kerja.. en.nazir pun dah beriya panaskan enjin.. sekali masa nak mengundur.. ada jiran tegur dan tunjuk ke bawah.. saya dalam kereta cuma nampak gaya dan gerak mulut dia.. “haaaa?? kucing??? matiiii??” “babah.. kucing mati kena langgar”  kami pun bergegas turun.. berderau darah.. astaghfirullahal’azim.. pekak betul ummi ilham […]

Well.. Hero Biasanya Kalah Dulu ;p

cerita semalam.. bermulanya perjuangan team B (real madrid) orion sea horse.. dalam sport carnival PTP 2012.. sukan gabungan antara department2.. sebelum tu.. saya adalah dalam group ORION SEA HORSE.. group dari marine, hse, finance, corporate comm, dceo, operation department.. rumah kuning gitu kan.. game start pukul 5pm.. tapi kitorang penyokong tegar turun 5 lebih sikit.. […]